9.9.05

Suuri Käsityölehti

Kävin hakemassa pikkuveljen juna-asemalta ja samalla nappasin kotoa äidin Suuren Käsityölehden. Eipä siinä näin äkkiseltään mitään mullistavaa ollut (no, ensi numerossa on Rowanin syksyn lehdestä se ihana pitsihuivi).

Tämän ohje piti kuitenkin heti kopsata:Lanka on Hippyä, valitettavasti. Ihanan väristä, mutta en ole ollenkaan varma, haluanko toista Hippyistä neuletta. Ehkä muuntelen mallin jollekin ohuemmalle langalle sopivaksi. Ja miksikö sitten ihastuin tähän malliin? Jotain samanlaista olen ajatellut neulovani ja ainakin pitkän ja hoikan työkaverin päällä tänään samanlainen malli näytti upealta... Miksipä se ei siis pukisi persjalkaista tynnyriäkin! ;D (naisen logiikkaa)
Jannen sukkien jälkeen työn alla ovat Mystery Shawl ja vielä mysteerisempi pikkuprojekti, josta kuulette kyllä aikanaan.

1 kommentti:

  1. just ton tyylisiä näytti olevan kaupat pullollaan, ja mietin että teen itselle jossain vaiheessa jotain samaan suuntaan.. tosin käyttöön vasta sitten joskus vuoden lopulla, tän pallomahan kanssa malli voi olla aika koomisen näköinen ;) Mutta tuo ei varmaan ole vaikea muuntaa ohuemmalle langalle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!