31.10.05

Atsii!

Niinpä niin. Flunssa iski uudestaan viikon puolikuntoisena työnteon jälkeen. Kuumetta ja ihan hirveä nuha! Kuume ei ole kovin paha, 37,6, joten villaviltin alla voisi ihan mainiosti neuloskella joululahjoja, mutta tämä nuha! Nenä ihan kirjaimellisesti vuotaa!
Aamulla sain kuitenkin neulottua loppuun Booga Bagin hihnan. Sen jälkeen tyrkkäsin koko komeuden pesukoneeseen 40 asteen pesuun. Kuvia ennen ei ole, mutta paljon laukku kutistui:


Lanka: virolainen hahtuvalanka Pikku Punatulkusta
Malli: Booga Bag

Parempaa kuvaa en aivastelulta ja vielä kosteasta laukusta kyennyt ottamaan, mutta ainakin suomalainen lisä, eli kännykkätasku näkyy! Silmukoita pohjaa varten loin 54, eli reilusti ohjetta enemmän.

Päivän mittaan aloitin peräti kaksi uutta työtä (ai miten niin tylsää?); harmaaraidalliset lapsen villasukat Ullankeräykseen ja ponchon omasta päästä itselleni Mohair Lux-langasta (se ei sittenkään halunnut huiviksi)

5 kommenttia:

 1. Miten joku jaksaa olla noin reipas kipeänäkin? :o)

  Paranemisia! Itse olen aivastellut viimeisen viikon, vaan eipä tuo tunnu siitä muuksi muuttuvan. Pitää koputella taas kaikki lähiseudun puut -oma päänuppi ensimmäiseksi. :o)

  VastaaPoista
 2. Hauskanvärinen Booga. Juo mustaa viinimarjamehua! Näinköhän olen välttynyt flunssalta, kun en ole töissä...

  VastaaPoista
 3. Kouluista ja päiväkodeistahan ne nämä taudit tarttuu! Ihmeen pitkään meni tänä syksynä ennen ekaa flunssaa, kun tuntui taudit vellovan jo elokuusta alkaen.

  Pitäis varmaan ottaa etäisyyttä oppilaisiin.. ;D

  Pirteä ja pirteä... aika käy muuten pitkäksi, kun en osaa telkkaria katsella. Pitkällään sohvalla neulominen onnistuu ihan hyvin, kun on tarpeeksi helppo malli. Ja tuleehan sitä netissäkin notkuttua...

  VastaaPoista
 4. Paranemisia ! Silloin joskus kun tein ala-asteella opettajansijaisuuksia, niin sairastin flunssan aina kun menin eri luokkaan sijaiseksi :(

  VastaaPoista
 5. Huilaile ja parantele itseäsi - niin jaksat tulla sitten lauantaina :-)
  Kivan värinen laukku !

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!