3.11.05

Ullan keräyssukat

Sairasloma jatkuu viikon loppuun. :( Kuume on laskenut lämpöilyksi ja päivässä kulutettujen nenäliinojen pino vähenee päivä päivältä. Olo ei kuitenkaan ole mikään maailman paras, joten päivät ovat kuluneet sohvalla neuloessa (vaarana on tosin saada sukkapuikko silmäänsä!) tai netissä pyöriessä.

Sain valmiiksi villasukat Ullan keräykseen. Lankana Ihan Itsen lankavaihdosta saatu Maija-lanka. Sukan koko n. 32.Lanka:Gjestal Maija
Malli: perussukat, koko 32

Työn alla (kaikkien muiden hmm... keskeneräisten lisäksi) pitsinen poncho Idénan Lux Mohairista. Mallineule sama kuin tässä kesällä neulomassani ponchossa.
Lanka: Idéna Mohair Lux
Malli:
oma

Lisäksi eilisen Exceloinnin tuloksena aloitin neulomaan pirullisia lapasia, jotka toivottavasti ennättävät Ullan jouluylläriin. Tässä vähän esimakua:1 kommentti:

  1. Ihanaa! Pirulliset lapaset. Pistäpä töpinäksi, niin minunkin joululahjapulmat vähenevät huomattavasti *hoputtaa*. Ja niin joo: paranemista. Muistahan levätä, tässä lähellä on aika monta ihmistä, joilla flunssa on piiiitkittynyt kun eivät malta sairastaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!