18.10.05

Keilapallo

Uusimmassa Novitassa oli virkattu huivi, joka oli hetipakkosaada koukulle. Emmäänytjaksa mitään langanpäitä naapurin (ei sama kuin edellä, meidän kadulla näköjään lisäännytään ;D)poikavauvan neuletakista. Onneksi olin sosialisoinut äidin lankavarastosta joskus vuosia sitten epämääräisen kerän mustaa ohutta lankaa. Lanka tuntuu epäilyttävän villaiselta, mutta koostumusta en lähde edes arvailemaan. Lanka on ilmeisesti joskus 80-luvulla ollut jokin epäilemättä aivan IHQ neule, mutta päätynyt sitten jostain syystä keilapalloa muistuttavaksi keräksi... Äitini tuntien neuletta ei ole koskaan pidetty, vaan se on mallia Teejapura.

Nyt keilapallo saa uuden elämän huivina. Olen virkannut viisi palasta ja ainakin näin alkuinnostuksen kourissa huivi näyttäisi valmistuvan melko nopeasti. Siitä saattaa tulla joululahja...

1 kommentti:

  1. Varmaan sama huivi joka koukutti minutkin viikonloppuna ;-). Minulla on jo toistakymmentä palaa valmiina, mutta nyt en ole töiden jälkeen paljon ehtinyt virkkaamaan. Yllättävän nopeasti nuo palat kyllä valmistuvat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!