21.10.05

Kuopijossa

Eilen vietimme lokoisan shoppailupäivän Savonmuan piäkaupunnissa Kuopijossa. Päivän lankasaalis löytyi Maxi Kodintukusta, violettia Jussi-lankaa hintaan 1,90/100g. Sitä tulikin erittäin lyhyen harkinnan jälkeen hamstrattua kokonainen kilo.

Kuvassa näkyy tosin myös Pilkon Citymarketista ostetut seiskaveljekset, kaksi mustaa ja kaksi valkoista.

Kuopion reissun vaatehankinnat jäivät vähäisiksi, vaikka yleensä täältä Joensuun surkeista vaatekauppavalikoimista lähdetään Kuopioon nimenomaan vaatteita ostamaan. Enpä kyllä mitään erityisemmin etsinytkään... Löysin Carlsonin alekengistä sopivat (!) juhlakengät ja hintaa oli vaivaiset 29 euroa! Kun sellainen ihme sattuu kohdalle, että minä löydän sopivat kengät, niin sitten ne on ostettava! Pari päivää sitten tuskailin kaupassa eräiden kaksi senttiä liian isojen numeron 36 korkokenkien kanssa. Ehkä ne oli tarkoitettu villasukkien kanssa pidettäväksi, eikös se ole muotia?! ;D

Alas teräväkärkiset kengät, Tiinakin voi ostaa viiden vuoden tauon jälkeen juhlakenkiä! (Ei minulla hirveästi mitään teräväkärkisiä kenkiä vastaan ole, mutta voitte kuvitella millaisilta kanooteilta jalkani niissä näyttävät...)


Kengät ovat oikeasti viininpunaisemmat. Mitenkähän pitkään pitää vielä odottaa, että voi taas ostaa farkkuja, joissa voi istua ja kumartua? (En halua esitellä alushousujani oppilailleni)

Ja eihän opettaja ole kunnon opettaja ollenkaan, ellei sairasta syyslomaa flunssassa ja osta lomallakin työkaluja:


Omalla rahalla tietenkin! :( Verotukseen näistä ei ikinä kerry tarpeeksi, mutta pätkätyöläisenä ei ole kiva aloittaa joka vuosi tyhjältä pöydältä (Raamatulla ei pitkälle opeteta ;D), vaan mieluummin ostan opetusvälineet itse ja vien mukanani seuraavaan paikkaan! BUHAHA!

Päivän saldoksi tuli lankojen lisäksi yksi ponchotilaus.

Nyt tämä nuhanenä lähtee pakkeloimaan punaista ja kuoriutunutta nenäänsä rouvamaisemman ajokortin kuvaa varten. ..

2 kommenttia:

  1. Ihanat kengät. Voi että. Olisit kertonut aiemmin tulostasi Kuopioon, olisin voinut tulla kaupungille kahville kaveriksi...

    VastaaPoista
  2. Mie mietinkin, että olisin jättänyt Jannen rautakauppaan ja karannut sinun kanssa neuletapaamiseen! ;D Joku toinen kerta sitten!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!