23.10.05

Walking in a winter wonderland

Aamulla pihalla näytti tältä:


Ja sitä tulee koko ajan lisää!

Virkattu kukkahuivi on edistynyt muutaman palan verran. Virkkaustahti hidastui alkuinnostuksen jälkeen, mutta paloja on sentään koossa 16 kappaletta.

Lanka: ?
Malli: Novita talvi 2005

Punaiset hahtuvalapaset neuloin Punatulkun hahtuvalangasta. Väriraidat sattuivat riittävän hyvin kohdalleen. Huovutin lapaset pesukoneessa 40 asteessa, mutta silti ne huopuivat hieman liikaa. Ehkä yksi pyyhe lapasten kaverina olisi riittänyt... Ihan kivat lapasista silti tuli ja sain venytettyä ne väkivaltaa käyttäen mukavan väljiksi.

Lanka: Punatulkun hahtuvalanka
Malli: Novita 6/2003

Huivin virkkausta enemmän minua on tällä viikolla kiinnostanut ponchomallien etsiminen tilausponchoon ja itselle iltamavaatteen haikailu. Arvoin aikani kymmenen bolerojakun (teen sellaisen kyllä vielä) ja huivin välillä. Päädyin lopulta tähän:Lanka:Rowan Kidsilk Haze, sävy 589 "Majestic"
Malli: River, Rowan 38

4 kommenttia:

 1. Hei,
  minulla on se käsitys että mitä vähemmän pyykkiä -> sitä enemmän huopuu. Eli jos haluaa huopuvan vähän, kannattaa kone sulloa mahdollisimman täyteen.
  Tosin mitään lähdettä ei ole antaa, muistelen vaan taas kerran jostain lukeneeni tälläisen ohjeen :P

  Oli iloinen yllätys, kun maa oli aamulla valkoinen. Lapsi ihan innoissaan :D

  VastaaPoista
 2. Oho ompas teillä talvisen näköistä. Ajattelin myös tuon huivin toteuttaa myöhemmin :-)

  VastaaPoista
 3. LUNTA! Epäreilua :)

  VastaaPoista
 4. Jaana, näin minäkin arvelin ja siksi laitoin enemmän pyykkiä kuin viimeksi, kun ei kerralla huopunut tarpeeksi. Ilmeisesti tuo virolainen hahtuva huopuu paremmin tai mikä lie syynä, mutta tällä kertaa huopui vähän liiankin hyvin! ;D Seuraavaksi onkin varmaan vuorossa luonnonvalkoinen laukku ja kuulemma nuo luonnonvärit huopuvat vielä paremmin! :o Tiskirätinkö kanssa mie sen huovutan!

  Lunta satoi enemmän, taidan laittaa teidän kiusaksi kuvan, joka on otettu puolilta päivin, eli kolmisen tuntia eka kuvasta. Mies vaihtaa talvirenkaita autooni, että pääsen aamulla töihin..

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!