30.11.05

Huiii...

Huomenna alkaa joulukuu. Kalenteri on vielä hankkimatta (kirjakauppaan siis!) samoin kuin lahja Hemmelig Vennille. Tulee kohta kiirus! Perjantaina käyn shoppailemassa, ihan varmasti.

Uskaltauduin sitten vihdoin ja viimein lähettämään Ullan joulunumeroon pirullisten lapasten ohjeen. Ja liudan muita enemmän tai vähemmän hymyileviä naamoja.

Olen aika tyytyväinen joululahjapajani tehokkuuteen. Ehkä harkitsen jopa henkilökohtaista palkanlisää, optiota tjsp. Hyvä työntekijä on helppo palkita, vai mitä?.
Joululahjapajani tavoitteista on saavutettu 4/8, tekeillä on 1/8 ja aloittamatta 3/8. Melko hyvin siis! Mutta eipä tässä ole aikaa tyytyväiseen hymistelyyn, vaikka jouluaattoon onkin aikaa.
Tämä ilta menee tuijotellessa pistekuvioita (eskaritesti) ja viikonloppuna korjaan kolmen kutosluokan luetunymmärtämistestit. Tarkoitus oli aloittaa 6. A-luokasta jo tänään, mutta kuinka ollakaan, unohdin oikeat vastaukset koululle. :( Huomisilta venyy luultavasti melko pitkäksi kokouksessa. Ja jossain välissä pitäisi käydä tilaamassa ne kaakelitkin!
Mutta se joulukalenteri on pakko saada. Siihen asti tyydyn Positiivareiden joulukalenteriin

2 kommenttia:

  1. Partiokalenteri on pop, sitä on jo neljä päivää saanut avata ;-)

    Joululahjatehdas vaan vauhtiin, mä alan jo hiipua...

    VastaaPoista
  2. Meillä eivät aina valmiit käyneet myymässä. Ostaisin heti! Tai sitten emme olleet kotona. Käytkö raksalla myymässä, jos jäi ylimääräisiä? Tartteisin luokkaan jonkin kalenterin, kun on aina ollut...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!