6.1.06

Kissanpoika sairastaaKasperia on joku kamala katti purrut hännästä. Meidän reppanasta ei oikein ole reviiritaistelijaksi, se kun haluaisi olla kaveri kaikkien kissojen ja koirienkin kanssa. Hännässä on kaksi puremajälkeä, ei kovin isoja, eikä ilmeisesti kovin syviäkään. Aluksi luultiin, että märkäistä haavanestettä tulee juuri näistä kahdesta haavasta (joiden ympäryksen parturoinnin kissa itse suoritti, eihän noita haavoja olisi muuten huomannutkaan!). Näitä kahta haavaa on sitten viikon ajan putsattu ja puunattu, mutta märkä ei ottanut laantuakseen. Kasperi ansiokkaasti puhdisti haavoja, Bacibact voide pyrki väkisin menemään parempiin suihin... Ei kovin terveellistä, mutta kun sitä jauhemaistakaan ei kotiapteekista löytynyt! Pitänee huomenna hakea jauhetta, sitä olisi paljon helpompi sirotella haavaan. Hyvin tuo antaa haavan voidellakin, mutta silti...

Eilen sitten soitin eläinlääkärille, että tarvitseeko huolestua. Käskettiin odottamaan viikonlopun yli ja ottamaan sitten yhteyttä. Kävin ostamassa myös kaulurin, kun kuulin, että niitä valmistetaan kissojenkin koossa. Apteekkiin en enää 10 tunnin paaston (kiireinen työpäivä) ja ruokakaupparuuhkan jälkeen jaksanut.

Kasperi sai kaulurin, eikä pannut sen laittoa kovin pahakseen. Mitä nyt vähän nöksähti. Häntä vaan tuntuu menevän koko ajan kipeämmäksi. Huomasin, että haavojen vieressä näyttäisi olevan mätäpatti, ilmeisesti siellä on jokin haavaontelo, joka ei varmasti lähde paranemaan. Eli ehdottomasti lääkäriin. Harmi vaan, että tällä alueella eläinlääkäritilanne on tosi huono ja ne vähätkin lähtee, kun kaupunki kitsastelee! Mutta millekään hiehotohtorille on kissaa vie!

Maanantaiaamuna alan sitten rinkutella Kivuttomaan, toivottavasti saan hyvän ajan, ettei tarvitse koko päivää palkatonta vapaata ottaa. Joka tapauksessa tulee kallis päivä, mutta minkäs teet! (Kissa on alle 10 vee. Eikös senkin voi lukea sairaaksi lapseksi?!)

10 kommenttia:

 1. Voi pikkuista! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Auts.. Paranemisia kisulle!

  VastaaPoista
 3. Paranemistoivotuksia ressulle!

  VastaaPoista
 4. Voi ressukkaa. Haavaanhan on voinut mennä joku roska, joka siellä nyt äksyilee. On se noiden eläimien kanssa kun ne ei osaa kertoa vaivojaan. Kauluri ehkä auttaa, pitäiskö sitä haavaa puhdistaa jollain pöpönesteellä?

  VastaaPoista
 5. Paranemista kisulle, toivottavasti häntä saadaan nopsasti kuntoon. Onneksi kissat ei samalla tavalla taida piiskata tuolla hännällään kuten koirat, se lisää vaan painetta häntään ja haavan umpeutuminen hidastuu. Veljen koiralle piti tehdä amputaatio häntään sen vuoksi.

  VastaaPoista
 6. oi, kissat ja kauluri näyttää aina niin suloisen säälittäviltä... Omani aikoinaan käveli tassuja kooooooorkealle nostellen kaulurin kanssa, ja törmäili ovenpieliin. Paranemisia!

  VastaaPoista
 7. Sinisten Silmukoiden blogikissat lähettävät terveisiä ja pikaista paranemista kisulle.

  VastaaPoista
 8. Pikaista paranemista kisulle:-)
  ps:tuliko sähköposti perille?

  VastaaPoista
 9. sirpale: vastasin äsken viestiisi.

  VastaaPoista
 10. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kaikki huoltoa tai hoitoa tarvitsevat (luonto)kappaleet pitää tarvittaessa rinnastaa lapsiin ja että niitä saa viedä hoitoon tai sitten voi jäädä kotiin odottamaan, että huoltomies tulee paikalle. Ja varsinkin jos ei tupakoi, niin työnantajan pitäisi joustaa tarvittaessa työajoista, että saa tämmöiset jutut hoidettua pois päiväjärjestyksestä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!