11.1.06

Lapasvaihtolapaset

Sirpaleen neulomat aivan mahtavat lapaset saapuivat eilen. Paljon kiitoksia! Lapaset ovat juuri sopivat! Ja aivan ihanat! Tässä teille kuva ihasteltavaksi:


Mainitsinko jo, että mielestäni lapaset ovat ihanat!


Ja sitten kuvia sieltä, mikä vie kaiken liikenevän ajan vielä ainakin kolmen viikon ajan...

Keittiö työn alla:


Uunin kaakeloija kävi eilen. Tässä uuni leivinuunin puolelta:Ja tässä takaa olohuoneen puolelta takka:Ja tässä keskeneräinen kylpyhuone:
Kuten näkyy, meille tulee pintojen värit aika vaaleita. Lattiat tulevat suht tummia, keittiöön ja eteiseen punertavanruskeaa laattaa, olohuoneeseen ja alakerran makuuhuoneeseen punatammiparkettia ja pesutiloihin ja kodinhoitohuoneeseen ja vessaan ja kuistiin kaikkiin samaa tummanharmaata pikkulaattaa. Makuuhuoneen tapetti on hiekanväristä ja olohuoneessa tapetti luonnonvalkoista todella himmeäkuvioista raitatapettia. Joku voisi sanoa, että väritöntä, tylsää ja valkoista, mutta ehkä minä näen sitten enemmän värisävyjä... Tai sitten olen todella väritön tyyppi! :D Tarkoitus on tuoda sisustukseen väriä tekstiileillä, jotka on paljon helpompi vaihtaa kuin tapetit! ;)

6 kommenttia:

 1. Mä en varmaan ikinä pystyisi rakentamaan. En vain osaisi tehdä päätöksiä. Esim. sohvaa ostattelin varmaan pari vuotta ja keittiön tuoleja noin viisi... Päätöksnetekotaito ei ole vahvoja puoliani ;) Ja voisin kuvitella saavani kamalia raivareita rautakauppareiskoilta palvelua odotellessani.
  Tsemppiä loppukiriin!

  VastaaPoista
 2. KristiinaS11.1.06

  Samaa mieltä olen, että sisustuksella saa sitten värejä ja niitä voi vaihtaa. Ihana koti tulossa teille. Mitens ne kuuluisat listat? Tuleeko paikalleen heti vai sitten joskus...

  VastaaPoista
 3. Listat tulee niin pitkälle kuin mahdollista, eli miten ennätetään. Kun katto on valkovahattu, pitää listatkin vahata, eli vähän lisää työtä. Onneksi vahauksen voi tehdä yläkerrassa (joka on tällä hetkellä kuin navetan ylinen).

  Päätöksenteko on mennyt miehen kanssa todella hyvin yhteen, ilmeisesti meillä on niin samanlainen maku ja ajatuksenjuoksu. Iso osa asioista ennätettiin päättää jo ennen rakentamisen aloittamista, omasta talosta kun on haaveiltu viimeiset kolme vuotta!

  VastaaPoista
 4. Varmaan aikasta ihan vaihe vaihe rakentamisessa,kun alkaa jo nähdä millainen valmis koti on. Kauniilta näyttää minunkin silmään, vaaleisiin sävyihin ei tosiaan kyllästy kovin nopeasti, ja väriä saa nopeasti esille, kun sitä kaipaa!

  VastaaPoista
 5. Sinut on haastettu. :o)

  http://makepeace-pr.blogspot.com/2006/01/omituisia-tapoja.html

  VastaaPoista
 6. Minäkin haastan sinut, koska en jaksa ruveta etsimään blogistaniastani bloggaajia, joita ei ole vielä haastettu. Eipä tuplahaastekaan kai mitään haittaa :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!