17.1.06

Niin sanottu outo elämäni

Koska minut tuplahaastettiin Heklan ja Makepeacen toimesta, täytyy ryhdistäytyä vastaamaan. Viisi outo tapaani ovat tässä:

1. Nenäliinat -niitä täytyy varastoida tyynyn alle, koska yöllä saattaa tulla nuha ja silloin on inhottava nousta ylös pehmeästä ja lämpöisestä pesästä. Onhan niillä toki muutakin käyttöä.. ;)

2. WC -sen täytyy olla ehdottoman puhdas. En voi asioida likaisessa vessassa, ei vaan tule!

3. (Jos olet parhaillaan syömässä, skippaa tämä!) Maksalaatikko - en tiedä, voiko tämän lukea tavaksi, mutta oksennan, jos haistan maksalaatikon. Mies ei uskonut ennen kuin kokeili. Pieni tuuletus ei riitä!

4. Villasukat - kotiin tultua vaihdan aina jalkaani villasukat. Saa nähdä, pärhäänkö viluvarpaineni ilman niitä lattialämmityksen avulla.

5. Vaatteiden viikkaus -niiden tulee olla tismalleen oikein viikattu. Etenkin t-paitojen!

Olen laiska ja haastan osallistumaan sellaiset blogini lukijat, jotka eivät tähän vielä ole vastanneet!

3 kommenttia:

 1. V-politiikkaa harrastetaan täälläkin. :o) Villasukissa kuljen kotosalla melkeinpä kesälläkin ja viikkaus on tärkeää! J:llä meni aikansa oppia viikkaussysteemini -samaten kuin pyykin ripustaminen kuivumaan. ;o)

  VastaaPoista
 2. meillakin hiippaillaan villasukissa! tosin kun saatiin lattialammitys, koitin olla ilman ("koska eihan niita nyt enaa tartte"). Ei onnistunut. Varpaita ei sinansa palellut, mutta paa sanoi etta varpaat ovat (paremman sanan puutteessa) alasti, ja jotain peitetta taytyy keksia ;)
  Taalla "ihmemaassa" ne on kylla valttamattomyys, ilman ei parjaa..

  VastaaPoista
 3. Juuh, minäkin piilottelen nenäliinoja. Ja aina tyynyliinan sisälle (ulkopuolella olevat sekoittuvat liian herkästi puolison nenäliinoihin ja se on jo ajatuksenakin aika yökköä.)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!