21.1.06

Olympialaiset

Päätin ottaa osaa olympialaisiin. Enköhän ole niiden alkuun mennessä toipunut muutosta sen verran, että jaksan neuloa pelkän sohvalla makaamisen sijaan. Olympianeuleeksi valitsin Ene's Scarfin, johon täytyy käydä ostamassa lankaa. Ehkä uutta lehmuksenvihreää Nallea tai...

Saadaanko me aikaan Suomen joukkue? Kristelin jo bongasin listalta!
Ei vieläkään kuvia. Vaihtolapaset lähtevät postiin maanantaina. Ensi viikolla rakentamisessa on loppurutistus, että saadaan talo muutettavaan kuntoon. Käyttöönottotarkastus on torstaina!

6 kommenttia:

 1. Minä tiedän itseni mukaan lukien jo viisi suomalaista "urheilijaa". Ja lisää liittyy varmasti mukaan, kunhan sana leviää. Laumasieluisuus kunniaan! :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin päätin osallistua olympialaisiin, eli tässä ainakin yksi "urheilija" lisää

  VastaaPoista
 3. PirkkoK22.1.06

  Oho, kylläpä te olette rutistaneet vauhdilla tuota rakennushommaa! Meillä on muutto edessä vasta aikaisintaan kuukauden päästä. vielä on kaikki kattopaneelit asentamatta ja seinät maalaamatta ja lattioistakin vasta keittiö ja löylyhuone laitettu (tärkeimmät?). Onnea loppukiriin!

  VastaaPoista
 4. minäkin päätin osallistua olympialaisiin. Tuskin kuitenkaan koskaan tulee mahista niihin "oikeisiin" taistoihin, niin tämä on hyvä kokemus :D

  VastaaPoista
 5. Minä kävin myös ilmottautumassa Olympialaisiin :)

  VastaaPoista
 6. Juu eiköhän me saada matkaan aika iso joukkue, ja tuoda sitten voitto kotiin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!