22.3.06

Haaste

Haaste Katilta:

Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net/). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla). Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä."

Ihan Itsemäisesti haastan:
Pörrön http://blogit.claymountain.com/ike/
Möhönasun http://mohonasu.vuodatus.net/
Annikanhttp://shopaholic.vuodatus.net/
Makepeacehttp://makepeace-pr.blogspot.com/

6 kommenttia:

 1. Anonyymi22.3.06

  haastaja on meri

  VastaaPoista
 2. Mua "saa" kutsua Katiksi ne jotka tuntevat fyysisesti :-D, Meri on käytännöllinen lyhenne Meritasta virtuaalissa maailmassa, jossa on monen monta Katia..

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta, tartun toimeen heti kun ehdin. Lupaan. :o)

  VastaaPoista
 4. Kiitos osallistumisesta!

  Linkkibannerin koodin voit hakea osoitteesta

  http://millimuksulle.blogspot.com/2006/03/bannerikoodi_22.html

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa takaisin blogimaailmaan, sauli ja pauli on hitaita (ellei ole kyse firmaliittymästä). Koitahan parantua, mä sairastin koko viime viikon ja vieläkin on ihan höntti olo (hyvä syy sijoittautua sohvalle töiden jälkeen ja pysyä siinä koko ilta).

  VastaaPoista
 6. hyvä haaste.

  muuten... paljonko sinulta meni nallea tuohon eneen?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!