21.3.06

Muuttumisleikki

Tänään päätin muuttua. Rupean ilkeäksi opeksi, opettelen tekemään nutturan ja kuljen suu mutrussa. Hyvästi saparot! Tänään olisin vain halunnut välkällä pikapikaa opehuoneeseen sohvalle rötköttämään ketarat ojossa, mutta tuntui, että kaikilla kolmosluokkalaisilla oli minulle jotain kerrottavaa. (Oli toki muutakin asiaa, mutta niistä ei löytynyt googlella kuvia ;D)

Tuskinpa edes pirupipo tai -lapaset auttaisi, sillä nelosluokan pojat kuulemma tekevät niistä innolla ristipistotauluja kässäntunnilla. (Mainiota uskonnon ja käsityön integrointia! ;D)
Nutturavinkkejä, anyone?

5 kommenttia:

 1. Integraatiohan on yksi peruskoulun mainesanoista! Nutturasta en osaa sanoa... mutta on ollut jo hetken sellainen mieli, että haluaisin puhua sinulle, mutta en löydä sanoja. Kaikki tulee mustana ja vuolaana. Eikä se ole se, mitä sanoisin.

  VastaaPoista
 2. Liinu, jos haluat jutella niin laita sähköpostia tihyttin at joensuu piste fi

  VastaaPoista
 3. Hehe, mua luultiin tänään koulumaailmassa oppilaaksi, kun kävelin kolmaskuokkalaisten lauman mukana.. No joo, oonhan mä vain 158 cm ja käytän joskus saparoita, mut hei oikeesti!

  Ja alpakkaiseen Mistyyn riitti kolme kerää, ja mittaa sillä on reilusti enempi ku mulla :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laura, pelastit päivän! Neulon ensin Samos-takin loppuun ja aloitan huivin vasta sitten. (niin varmaan, näkis vaan)

  VastaaPoista
 5. Äh! Liinu, sähköpostiosoitteesta unohtui cc at merkin jälkeen, eli tihyttin at cc piste joensuu piste fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!