18.3.06

Valkoista valitusta

Päivän kopsailin koneelle Garnstudion sivuilta uusimpia kesäisiä neulemalleja. Aika monta minun näköistä neuletta löytyi! Päivän suurin neuleharmitus oli, kun tajusin ettei Novita enää tee Samosta luonnonvalkoisena. Se olisi ehkä saattanut olla täydellinen lanka lähes täydelliseen palmikkoneuletakkiin.

Viime viikolla valmistui khakinvihreästä Kotiväki-langasta pitsineulehuivi. Ohje on Interweave Knitsin uusimmasta numerosta.


Malli: Trellis Scarf (by Evelyn A. Clark), Interweave Knits Spring 2006
Lanka: Novita Kotiväki


Tässä vielä lähikuva pitsineuleesta:

Tällä hetkellä puikoilla on palmikkoneuletakki luonnonvalkoisesta Samoksesta. Ohje oli viime kevään Novitassa, jolloin hamstrasin luonnonvalkoista lankaa. Olisi kannattanut ostaa enemmänkin, Novita aivan selvästi syrjii lämpimän värisiä ihmisiä! Katsokaa vaikka kevään uutta lankakarttaa! Kaikista uutuuslangoista on tarjolla vain puhdas valkoinen. Voi voi vaan, mutta miulle kyllä sopii paremmin luonnonvalkoinen! Onneksi Tennesseetä saa sentään luonnonvalkoisena, ettei ole ihan riippuvainen nettikaupoista... ;D

10 kommenttia:

 1. Tiedän paikan, mistä tuota luonnonvalkoista saa vaikka kuinka paljon:)

  VastaaPoista
 2. Mulla on ihan sama ongelma - olen juossut Starsky mielessä ympäri Helsinkiä luonnonvalkoisen Samosin perässä, mutta olen löytänyt vain muutamia hajakeriä, joita en sitten viitsinyt ostaa. Starsky jäänee haaveeksi vain, ainakin tällä erää.

  VastaaPoista
 3. Juu, keväällä on tarjolla pääasiassa kylmiä värejä ja syksyllä taas on paljon lämpimiä värejä. Syksyn väreistä on helpompi minunkin löytää omia värejäni, mutta kun villat tahtoo kutittaa...

  VastaaPoista
 4. Kommentoin jo omaan blogiini, mutta laitan saman nyt vielä tänne. Elikkäs Tapiolla en huomannut Samoksen värejä katsoa, hinta oli 2.20e/kerä. Mutta voihan sinne soittaa ja kysyä. Täällä on yksi kauppa, jossa tuota luonnonvalkoista on vielä jäljellä hintaan 1.90e/kerä. Voin käydä sitä ostamassa ja postittaa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Vanilla85: Käyn vielä maanantaina katsomassa paikallisen halpakaupan (Tokmanni), koska luulen että sieltä saattaisi löytyä oikeaa väriä. Viestittelen sen jälkeen sinulle!

  VastaaPoista
 6. Nätti huivi. Minä olen tehnyt tuon palmikkopaidan lilan sävyisenä :-)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana Ene ja muutkin työsi ovat tosi kauniita! Samos on tosi kivaa lankaa ja tuo aloitettu neule tosi kaunis.
  Kuinka paljon Nallea sulla meni Eneen? T.Nimim. tahtoo tehdä Nallesta huiveja :-)

  VastaaPoista
 8. Nallea meni huiviin vajaa kaksi kerää, eli ei tullut edes kalliiksi!

  VastaaPoista
 9. Ihana malli tuo Trellis!

  VastaaPoista
 10. Ihana tuo trellis!! Aloitin sen juuri luonnonvalkoisesta ohuesta villasta...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!