23.4.06

Sekoilua ja unohtelua

Kirjoitin eilen uudesta SpunMagazinesta, onneksi lyhyesti. Eipä sitä postausta täällä näkynytkään! Mitä lie tapahtunut. Pidemmät jutut tarkastan, mutta eilistä miniräpellystä en viitsinyt. No, joka tapauksessa ihastuin uudessa Spunissa olleeseen hameeseen. Pitääpä harkita käyttöä Butterflyille!

Kuvia ei tässä blogissa ole esitellä. Mikään työ ei ole valmistunut, tosin monta työtä on viimeistelyä vaille valmiina. Samos-takki odottelee kappaleiden yhteen ompelua (jonka jälkeen pääsen testaamaan sopiiko Annelta ostamani lankakerän sävy kaulukseksi), laukusta puuttuu kymmenisen senttiä (ja vuorikangas), aivotontaneulontaa-huivista (kapea turkoosi Havaiji-huivi) on melkein tarpeeksi pitkä.

Jotain tämänhetkisestä ajattelun tasosta kertoo se, etten jaksa neuloa edes Havaiji-huivia seiskan puikoilla.
Tai no, en minä ihan näin saamaton ole ollut. Pääsiäisen aikaan sain valmiiksi vauvaneuletakin kaveriksi pipon ja ryppytossut valkokirjavasta Sirdarista. Niistä en tosin muistanut ottaa kuvaa..

Niin, että jos se Blogger sekoilee, niin sekoilen minäkin. Ei ole kauhean kiva tunne, kun ei muista mihin on menossa töihin! ;D Siinä sitten Ylämyllyn liikenneympyrässä pitäisi äkkiä päättää, mikä suunta (mikä koulu) tänä aamuna otetaan. Voihan sitä ympyrää tietysti ajella moneen kertaan ympäri, mutta...

3 kommenttia:

 1. No tämä oli lohduttavaa (monessakin mielessä). Mä väitän, että Blogger söi yhden mun hiljattain postaaman jutun kokonaan. Ei löydy draftseista eikä mistään, ja se oli sentään näkyvilläkin jo jonkin aikaa.

  Juu ja aamuisin huomaa joskus olevansa ihan autopilotilla kun kävelee kohti metroasemaa. Jossain vaiheessa matkaa sitä tajuaa, että aijuuniin, pitikin mennä bussilla tänään, koska sillä kulkiessa pääsee näppärämmin postilaatikolle ja pankkiautomaatille. Vaanku ei jaksa muistaa tämmöisiä suunnitelmia edes kymmentä minuuttia.

  VastaaPoista
 2. inhottavaa on myös se tunne että on unohtanut jotain mutkun ei vaan muista mitä ja oliko se kovinkin tärkeää. Eräänä aamuna sain tutunoloisen kirjekuoren ja vasta avattuna muistin että itsehän sen lähetin palautuskuorena ed. viikolla. Harvapää.

  VastaaPoista
 3. Miekin ihastuin tuohon samaan hameeseen ja aloin heti miettimään, että mistä langasta sen tekisin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!