23.4.06

Mammuttimarkkinoilla

Eilen teimme jotain repäisevää ja kävimme ruokaostoksilla Citymarketissa (olemme Prisma-ihmisia). Kun siellä nyt sitten sattui olemaan Mammuttimarkkinat meneillään, niin tottahan sitä piti piipahtaa lankahyllyjen kautta. Seiskaveikka oli tarjouksessa 2,99.

Aikani arvottuani totesin miehelle: "Miulla kyllä on jo noita kaikkia värejä!"

Miehen ilme oli näkemisen arvoinen.

8 kommenttia:

 1. Voihan nenä! Perjantaina olin jo vähällä mennä citymarkettiin mutta muutin mieleni prismaan kun ajattelin että mammuttimarkkinat on kuitenkin täyttäneet koko marketin. En sitten tullut ajatelleeksi että voisi olla lankaakin tarjouksessa.. Mutta ne kai jatkuu vielä ensi viikonkin(?) Ehkä pitäisi mennä ostamaan pari kerää sitä ihanaa vihreää. :)

  VastaaPoista
 2. Khihihii! :D Voin kuvitella. Mulla ei Seiskaveikkoja _ihan_ kaikkia värejä ole, mutta voin kuvitella miehen ilmeen, jos kaupassa sanoisin noin. Tosin sitten se pyöräyttäisi silmiä ja nauraisi, että osta vähän lisää, ei sitä koskaan tiedä mihin tarvitsee. Hyvin koulutettu? ;o)

  VastaaPoista
 3. Tirsk.Kiitos nauruista:-)

  VastaaPoista
 4. :)
  Ihanko kaikkia värejä? Vau.

  VastaaPoista
 5. Onhan se hyvä välillä miestä yllättääkin ;-)

  VastaaPoista
 6. ..tai no, raitavärejä ei ole, niitä on vain punakirjavaa ja turkoosikirjavaa ja ruskeakirjavaa yksi jämäkerä. Myös joitakin vuosikerta 7 veljeksiä löytyy...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!