28.4.06

Tylsä kuvaton blogi

Mies lähti viikoksi Pohjois-Norjaan kalaan ja vei kameran mukanaan. Ette siis näe upeita kuvia parista parista puserosta ja yhdestä huivista, jotka pari päivää sitten tekaisin.
Vitsi, vitsi!

Ainoa valmistunut työ on aivoton huivi turkoosista Havaijista. Sopii kivasti yhteen valkoisen takin kanssa. Takissa on huppu, mutta silti tänään piti vielä peilailla eteisen peilin edessä ja varmistella, etten näytä lääkäriltä. En näyttänyt. Pikemminkin hullulta fyysikolta! (Lääkärit on aina huoliteltuja)

Pidemmän viikonlopun kunniaksi (Miehän en lakkia päähäni laita, periaatteesta! Enkä varsinkaan sen jälkeen, kun Imatralla muutama vuosi sitten vappuna Koskinäytöstä katsellessa eräs vasta lakin saanut bl... typykkä tuijotteli meitä nenänvartta pitkin. Siitä lakistako se ihmisen arvo on kiinni? Ja påh!) ostin Citymarketista uuden Verenan ja Sandran. Knittinki ja simppelimpi knittinki jäivät hyllyyn. Ihan kivoja neuleita, muttei mitään ihmeellisen erikoista. Selasin lehdet pikaisesti lehtihyllyllä, ja kyllä niistä molemmista muutama toteuttamisen arvoinen neule löytyi. Ja niitä saksalaistyylisiä hirvityksiä tietenkin!

3 kommenttia:

 1. Mulla sit taas lakkiasenne on ihan päinvastainen; tykkään käyttää, mut en tykkää et siitä tullaan avautumaan mulle, et yritätkö todistaa olevas jotakin.

  Uusi Sandra loikkasi just äskettäin kauppareissussa meidänkin kärryihin :)

  VastaaPoista
 2. Sinä olet Tiina niin nuori vielä ;-). En minäkään opiskeluaikana tykännyt lakkia käyttää (paitsi yhtenä vuonna, kun panimme porukalla lakit nurin päin päähämme). Mutta nykyisin käytän kyllä. Tosin en juuri vappuna ihmisten ilmoilla liiku, paitsi Alkukivien lakituksessa, ja siellä lakki ei herätä erityistä huomiota.

  VastaaPoista
 3. Niin no, jos en ole kymmeneen vuoteen lakkia päähäni laittanut, niin tuskinpa se ihan helposti muuttuu.. Sama juttu myöskin opiskelijaelämän kanssa. En käynyt kuin kaksi kertaa ns. opiskelijabileissä (ei ollut minun henkistä seuraa). Liikun vähän erilaisissa piireissä ja tunnen oloni paljon kotoisemmaksi Jokelassa ja entisessä Kerubissa! ;D
  Eli ei sen kummempaa anarkiaa tai mielenosoitusta, en vain tunne kuuluvani joukkoon! ;D Lakkiaisia kyllä juhlittiin aikanaan ihan perinteisesti, äidin toivomuksesta. (Nyt joku voi ajatella, että miksi sitten kävin lukion. Olin kaikessa tasaisesti hyvä, enkä silloin vielä tiennyt mikä kiinnostaisi.)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!