8.5.06

Älyttömyystesti

Tein Niinushkan linkittämän älyttömyystestin, joka oli kaikkea muuta kuin nopea. No, Janne ennätti valmistaa makaronilaatikon samalla kun lueskelin blogeja ja yritin saada seuraavaa testisivua auki...

(Edit: Otin linkin pois, koska jostain syystä kuva ei enää näkynyt.. No, vitsi oli siinä, että kone arpoo tuloksen, näyttää itselle hyvän äo:n ja muille matalan)

Päivä ei ollut kovin kiva. Kuulin töissä, että koulumme kahden oppilaan koti oli palanut. Perheen kanssa on tullut oltua tekemisissä jonkin verran, äiti on mielestäni aivan mahtava ihminen, lapsista puhumattakaan! Kaikki meni... Eihän tuollaista tapahdu oikeasti kenellekään? Aina vaan jollekin jossakin muualla...

6 kommenttia:

 1. Aika kauheeta. Munkin erään kaverin autotalli oli poltettu ihan ilman mitään syytä (tai sellasta ei ainakaan keksitty).

  VastaaPoista
 2. Kiitos blogivierailusta ja kysymyksestä (sekä kehuista!). Neuloin hahtuvakassin 8mm pyöröllä, eikä se tuotos taatusti kestäisi seinävaatetta kummemmassa käytössä ilman huovutusta... yksinkertainen hahtuva on niiiiin haurasta!

  VastaaPoista
 3. Tosi ikävä uutinen. Kyllähän kaikkea muuten saa uutena, muttei esineitä, joihin sisältyy omaa historiaa: valokuvat jne.
  Aiotteko auttaa perhettä alkuun ??

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Sia! Tarkoitit varmaan toista Tiinaa... Olen neulonut muutamat hahtuvapöksyt lahjaksi yksinkertaisesta hahtuvasta, eikä tosiaan ollut lempipuuhaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!