13.5.06

Venho

Vielä olisi loppurutistus jäljellä anopin äitienpäivälahjasta. Muutama kerros, niin liina on valmis pingotettavaksi... Taitaa mennä aika myöhään iltaan, ennen kuin pääsen pingottelemaan liinaa.

Eilinen virkkailu jäi vähän vähemmälle, koska kävimme laskemassa rapiat seitenkymmpisen paatin vesille:
Kolmatta vuotta anottiin lukittua laituripaikkaa puuveneelle, jonka täytyy olla vedessä. Vaan ei. Tärkeämpää on ilmeisesti antaa nekin paikat lasikuituisille räpsyille... (jaetaankohan laituripaikat samalla tapaa kuin parhaat kunnan tontit, eka poliitikot nappaa parhaat päältä ja loput jaetaan sitten rahvaalle?)
No, pitää nyt tyytyä tähän paikkaan ruohikon reunassa ja toivoa, etteivät äidin pikku kullannuput saa päähänsä leikkiä tulitikuilla tms..

6 kommenttia:

 1. kurja juttu ettei laituripaikkaa lohkea. Kai ne on vähän kiven alla joka paikassa. Kuulutteko te johonkin pursiseuraan tms? Ainakin täällä Helsingin rannoilla se on ihan välttämätöntä, jos mielii paikan joskus saada.

  VastaaPoista
 2. Ihana vene !! Siis toistan, IHANA.
  Puuveneen ent. omistajana voin kyllä sanoa, että tuollaiset ovat parhaita veneitä ajaa...
  Mutta se tosiaan tarvitsee paikan.
  Kaupunkiko ei anna paikkaa ? Entä Joensuun veneseurat ? Jos joku veneseuralainen vuokraisi omansa, vaikka väliaikaisesti ?

  VastaaPoista
 3. Kaupungista (siis Joensuusta) ei paikkaa ole edes haettu. Höytiäinen on parempi ja mielenkiintoisempi tuollaiselle pikkupaatille (eli vähän enemmän saaria, muutama mökki jossa voi vierailla... ;D)

  Taitaa mies vierastaa pursiseuroja, vaikka kovasti puuvene.netissä viihtyykin... Ehkä se tykkää enemmän noiden raatojen kunnostelusta! Tai no, pitäähän sen kalaan päästä...

  Oikeastaan hakusessa olisi hyvä ja halpa mökkitontti Nilsiästä mieluiten Syvärin rannalta. Siellä on tämän veneen koti. Mutku siellä on se Tahko joka nostaa hinnat pilviin....

  VastaaPoista
 4. Onpa upee wenho! Saiskos siitä sun anopin lahjasta kuvaa?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi16.5.06

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kontioniemessä varuskunnan alueella on pieni laituri, jonka kaupunki osti? varuskunnalta viime talvena. Mitäs jos voisitte viedä veneen sinne ??

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!