17.5.06

Vähän jänskättää...

Huominen eskareiden tutustumispäivä jänskättää... Minut on pestattu huomisen päivän ajaksi tulevien ekaluokkalaisten opeksi, koska oikea ope on kutostensa kanssa luokkaretkellä. Tunnen suurimman osan lapsista, koska olen käynyt erityisopettamassa kahta eskariryhmää parina tuntina viikossa.
Viltti, nimilaput, aapisen kirjanmerkkitarpeet ja tehtävämonisteet on jo valmiina. Mites se noita Pomperipossa menikään... Huominen päivä on mukavaa vaihtelua omalle työlle, tänä vuonna minulla ei ole ollut (erityis)luokkatunteja.

3 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että töissä on mukavaa. Ja jänskättääkin! Pidä huolta itsestäsi.

  VastaaPoista
 2. :-). Voi vähän jänskättää tänä iltana niitä eskarilaisiakin ;-). Meidän esikoinen varsinkin oli ihan kauhusta kankea (mutta hän onkin samanlainen kaikenjännittäjä kuin minäkin).

  Tuntuu jo niin kaukaisilta nuo eskariajat, vaikkei siitä ole kuin kaksi vuotta kun meidän kuopuksella oli kouluuntutustumispäivä...

  VastaaPoista
 3. Päivä meni hyvin. Eskarilaisten alkujännitys oli nopeasti ohi, kun huomasivat tutun ihmisen tulevan open sijaiseksi! ;D Äitejäkin jännitti ja vähän haikeina jäivät kuuntelemaan rehtorin ja terkkarin esitystä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!