10.6.06

KIP Joensuu

KIP päivä alkoi Joensuussa aurinkoisissa merkeissä, mutta sää pilvistyi ja viileni pian niin, että sormikkaat alkoivat olla tarpeen. Neuloimme kuitenkin urheasti Joen Langan edessä ja joukkoomme liittyi pari lahtelaista neulojaa (terkut teille, jäi nimet kysymättä!) ja pysähtyipä moni ohikulkijakin kokeilemaan neulomista TeeTeen lahjoittamilla langoilla (lähetin kuvan kiitokseksi). Toivottavasti saimme myös neuletapaasiimme liittymään yhden innokkaan neulojan, joka ei säikähtänyt hulluja juttujamme! (Tervetuloa E., yritämme muistaa ilmoitella seuraavasta tapaamisesta!)


Bloggaajista meitä oli koolla Tiina, Hekla ja Jaana (jonka KIP-päivä oli päättynyt aika ikävästi). Välillä kävimme lämmittelemässä hörppäämässä teetä/kahvia Kauppaneuvoksen kahvilassa ja pitihään sitä päästä pörräämään käsityömyymälöissä. Vessareissulla löytyi, mitäs muuta kuin lankaa. Petra Kärnän myymälässä on myynnissä Pirkkalankaa, mutta sitä ei tällä kertaa tarttunut matkaan (toisin kuin eräällä, jonka kori pursusi Pirtin kehräämön villalangasta -ota ensi kerralla reilusti isompi kori mukaan! :D)

Otin kuvia myös Joen Langasta sisältä, aion kirjoittaa jutun "meidän" lankakaupasta. Tässä KIP-neulojia myymälän sisätiloissa, etualalla liikkeen omistaja Elvi Pitkänen (Suurkiitokset jälleen kerran Elvi!)Niin, entäs se sukka? Öhm, tuota noin... Mandarin Petit ei ollutkaan sopivaa lankaa, ja oikeastaan tarvitsin villasukat. Aloitin aamulla neulomaan sukkaa Bambinosta, mutta valkoinen sukka ei ehkä ole kovin hyvä idea. Mutta onneksi Joen Langasta löytyi sopivaa lankaa, haaleanturkoosia Sisua. Sukkien kaveriksi ostin lentokoneeseen sopivat nro 2 bambupuikot, mutta ne osoittautuivat liian ohuiksi.

KIPpailtuani päätin vielä käydä tuhoamassa Plussasetelin ja ostin alennuksesta kassin viimeistelyyn tarvittavat turkoosikirjavat Samokset.. ja pari kerää vaaleanvihreää Jasminia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!