11.6.06

Mutku

Tänään piti olla valkoisen jakun virkkauspäivä (se pitäisi saada valmiiksi reissuun), mutta enpä toistaiseksi ole koukkuun tarttunut...vielä. Onhan tässä vielä iltaa jäljellä!

Aamu meni maalatessa autokatoksen seinää, pestessä pyykkiä ja laittaessa ruokaa. Syönnin jälkeen päätettiinkin lähteä veneelle, koska oli kerrankin hyvä ilma. Veneillessä vierähtikin aikaa. Rantaan ajaessa Janne huomasi järven pohjassa lukon ja tietysti se piti onkia sieltä jorpakosta ylös! Se oli riippulukko, ilmeisesti jonkun moottorista, katkaistu pihdeillä. Olisiko viimekesäinen? Kiva, kiva! :( Onneksi meidän vene näyttää päällepäin vain raihnaiselta puupaatilta ja perämoottorikin on vanha (tarkoituksella, vanhavanha antiikkimoottori on vielä ehostettavana). Vakuutusyhtiöissäkään eivät taida tuntea käsitettä museovene, mutta eipä sitä kyllä mikään raha korvaisikaan.

Kuvia ei järveltä valitettavasti ole, koska ei tietenkään tarttunut kamera matkaan! Aurinko paistoi, vesi kimmelsi jne.. Kotimatkalla pyörähdimme vielä vanhempieni omakotitaloraksan kautta. Suunnitelmissa oli jatkaa illalla maalaamista, mutta onhan se päivä huomennakin! ;)

Nyt virkkaamaan!

2 kommenttia:

  1. Suurkiitokset..noi videojutut oli todella bueno=)

    VastaaPoista
  2. SuurKiitokset Tiina postista! Päiväni oli eilen pelastettu!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!