28.6.06

Muistutus

Huivivaihtajia on kohta 50! Uskomatonta!

Muistuttelen vielä, että aikaa ilmoittautua on huomisiltaan, sanotaanko vaikka klo 20 asti. Jaan parit ja lähetän parien tiedot osallistujille neuletapaamisen jälkeen. (Neulomme Tuulaakissa huomenna klo 17 alkaen)

Virkattu takki alkaa pikkuhiljaa valmistua. Koska mallissa hihat muistuttivat sipulipussia ja olen jo yhden takin virkannut prikulleen ohjeen mukaan, niin tietysti minun piti alkaa loppukiireessä (takki olisi tarkoitus saada mukaan matkalle, lähtö lauantaina) säätämään. Tein jo yhden hihan, mutta arvioin leveyden liian pieneksi. Tai siis mallivirkkaus kutistui työn edetessä. Nyt aloitin toista hihaa leveämpänä, eli joudun virkkaamaan vielä kolmannenkin hihan. Tai neljännen, jos tästä tulee liian leveä...

4 kommenttia:

 1. Oletpa sinä taas nopea :-o. Mulla on se sama malli edelleen vaiheessa, vaikka talvesta saakka on ollut tekeillä... No on mullakin sentään kaikki kappaleet valmiina, ja se kappaleitten yhdistäminenhän se tietysti tökkiikin :-/.

  Tapaamisiin!

  VastaaPoista
 2. Pakko olla nopea, jos meinaan saada sen mukaan... Taitaa toisen hihan tekeminen jäädä automatkalle, mutta onneksi autossa on aikaa virkata!

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Oho!

  Sain innostuksissani poistettua viestin.. Ei ollut tarkoitus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!