27.6.06

Osta sika säkissä..

... tai pikemminkin olen omasta mielestäni tehnyt erittäin hyvät (huuto)kaupat. Ostin neljä kappaletta 50-lukulaisia neulelehtiä, Me neulomme ja Virkkaus- ja neuletyöt. Luultavasti innostuksissani kuolaan ja revin lehdet palasiksi heti niiden saavuttua! :D

Pitihän sitä jollakin itseään lohduttaa, koska maaliskuussa ilmestynyt Interweave Knitsin kesänumero ei ole vieläkään löytänyt tietään luokseni. Luultavasti ovat toimituksessa nokkiintuneet kymmeniin enemmän ja välillä vähän vähemmän kohteliaisiin sähköpostiviesteihini, eivätkä lehteä lähetäkään. Voisivat kyllä edes vastata... Ja tietenkin olin vielä niin typerä, että maksoin ensi vuoden tilauksen ennen lehden ilmestymistä. Tilaukseni on voimassa syksyyn 2007, mutta olisi kiva nähdä niitä lehtiäkin muutoinkin kuin nettikaupoissa. Muutaman kerran olen jo meinannut kesälehden ostaa... varsinainen sika ja säkki koko IK!

4 kommenttia:

 1. Tosiaan kuten olen muillekin kertonut, niin IK:n kanssa mulla meni kuukauskaupalla saada se eka lehti (taisi olla 2kk sen jälkeen kun kertoivat sen tulevan). Osta ihmeessä irtonumero, ainakin omani sain jälleenmyytyä suunnilleen samaan hintaan kuin tilattu numero maksoi. IK:n kanssa asioidessa ei ole ollut mulla ikinä ongelmaa etteivät oo vastanneet, olethan huomannut laittaa sen tilausnumerosi sinne mukaan posteihin? Ilman sitä eivät taida voida käsitellä asiaa. Ekan numeron jälkeen tulleet numerot ovatkin sitten tulleet kotiin ihan ajallansa, en tiedä ollenkaan mitä tuossa on ongelmana. Mutta ainahan sait tilausvahvistuksessa sen tilaajasalasanan ja pääset katsomaan niitä www-malleja, joista osa on aivan upeita! :)

  VastaaPoista
 2. Ekan numeron kanssa oli minullakin ongelmia, sen jälkeen lehdet tulivat normaalisti, kunnes muutimme. Tein osoitteenmuutoksen jo ennen muuttoa, että varmasti ennättäisi (ja näkyi olevan jäsensivuilla oikein jo helmikuun alussa). Jostain syystä lehti ei vain ole tullut. Törkeintä on mielestäni se, että viesteihini ei vastata!

  VastaaPoista
 3. PirkkoK27.6.06

  Mulla on mökillä kätköissä iso kasa ikivanhoja neulelehtiä, edesmenneen isotädin vanhoja. Just noita virkkaus- ja neuletyöt -lehtiä ja sitten mm sellaisia "omin käsin"-nimisiä. Juhannuksena niitä jälleen selailin ihastuneena. Vanhimmat on vuodelta 1937!

  VastaaPoista
 4. Ehkä mun toukokuun alussa tehdyllä IK-tilauksella on toivoa - tai sitten ei. Vastasivat kyllä tiedusteluun, että eka lehteä saa odottaa 7-8vkoa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!