26.6.06

Luonnostelua

Kunhan helteet helpottavat ja syksy saapuu, ajattelin neuloa itselleni tällaisen kirjoneuletakin. Värit eivät ole lopulliset, ainoastaan pohjan väri on varmasti musta, muutoin väritys on vielä kesken.


Lankana tulee olemaan Novitan Florica, jota olen muutamia värejä hamstrannut. Kävin tänään katsomassa Anttilassa, olisiko siellä ollut jotain kivoja värejä. No olisi! Esimerkiksi vaaleanpunaista voisi laittaa jonnekin piristykseksi, mutta hinta oli törkeä, 2,50!

Tilasinpa sitten Floricaa muutaman kerän Novita Klubin kautta hintaan 1,30... Tosin siellä ei ollut sitä vaaleanpunaista ja vihreääkin pitäisi ehkä ostaa lisää, koska sitä pitäisi riittää vielä lapasen puoliskoon...

Matka lähestyy, mutta virkkaustyö ei edisty. Tänään pitäisi saada takakpl valmiiksi, sitten olisi vielä hihat... Jospa se siitä! (Asiaa auttaisi varmasti paljon se, että keskittyisin kirjoneulevillatakin suunnittelun sijaan virkkaamaan KESÄkäsityötä! :D)

Joen Langassa oli alkanut lanka-ale, mutta tavoistani poiketen sieltä ei tarttunut mitään mukaan. Ei edes Ninnun mainostamaa Rowanin Calmeria, hintaan 2,00! Valkoista oli enää liian vähän tarjolla ja fuksia ja vaalealila eivät houkutelleet. Lankojen sijaan tuhlasin rahani Body Shopin matkakokoisiin shampooseen, hoitoaineeseen ja suihkugeeliin. Jääpähän enemmän tilaa lankatuliaisille!

2 kommenttia:

  1. Mulle voi kyllä trokata fuksiaa ja vaalean lilaa Calmeria... Ja tuleehan kirjoneuletakin ohje Ullaan?

    VastaaPoista
  2. Kirjoneuletakin ohje tulee Ullaan, todennäköisesti vuonna 2020... ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!