25.6.06

Huivivaihdon ilmoittautumisesta

Tajusin juuri, että jos lähdemme reissuun lauantaina, niin tuskin silloin olen kirjoittelemassa sähköpostiviestejä huivivaihtopareille... Jouduin siis aikaistamaan huivivaihdon viimeistä ilmoittautumispäivää, jotta ennätän ilmoittaa osallistujille parien yhteystiedot ennen viikon lomareissua.

Viimeinen huivivaihtoon ilmoittautumispäivä on nyt torstai 29.6. Ilmoitan parien yhteystiedot perjantain aikana.


Juhannus meni ihan rattoisasti. Uskaltauduin ensimmäistä kertaa viiteentoista vuoteen juhannuksena veneeseen. Toki Janne on saanut minut houkuteltua veneeseen aiemminkin, mutta että juhannuksena! Tuskin koskaan pystyn veneessä täysin rentoutumaan ja nauttimaan kyydistä.

Juhannus tuskin koskaan tulee olemaan minulle (tai suvulleni) iloinen juhla, aina on mukana synkkä alavire, kaksi hautakiveä.


4 kommenttia:

 1. Liinu25.6.06

  Tiina,
  lainaan tähän juuri omaan blogiini kirjoittamani aforismin:
  "Jos paljain käsin poimii tähtiä, oppii tuntemaan kivun ja kirkkauden." (Tommy Tabermann)

  Rakkaus on ikuinen.

  VastaaPoista
 2. täällä myös juhannus ja joulu ovat "ikäviä" juhlia, vaikka päivät eivät onneksi ihan just niille satu.. mutta muistoina pysyy ne yhden vuoden juhannuksen ja joulun ikävät tunnelmat. Vaikea siihen on mitään lohduttavaa sanoa, mutta aurinkoisia päiviä sinulle kuitenkin :)

  VastaaPoista
 3. Meidän perheessä myös oikeastaan kaikki yleisimmät juhlapyhät ovat enemmän ikäviä kuin iloisia juhlia, koska ne tuovat sekä minulle että miehelleni mieleen kurjia muistoja lapsuudesta. :( Siksi meillä ei yleensä mitään juhlapyhiä noteeratakaan millään muotoa. Meillä on myös lähipiirissä sattunut surullinen tapahtuma joulun tienoilla, sen jälkeen ei ole joulu ollut koskaan samanlainen kuin ennen. Mutta elämä jatkuu ja juhlapyhät seuraavat toisiaan vuoden kierrossa, ja siinä on vain itse aina yritettävä pysyä mukana. Kaikkea hyvää sinulle, Tiina! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!