20.6.06

Novita syksy 2006

Novitan syksyn 2006 värikartta löytyy täältä. (pdf)

Taitaa värit vähän vääristyä kuvassa, koska en osannut sanoa mikä sävy olisi se tumma petrolinsininen, josta oli Novita Klubiin tehty nätti pitsineule. Lanka oli varmaankih Wool. Hyvällä mielikuvituksessa nro 192 voisi olla petroli...

Joka tapauksessa ihana katsella syksyvärejä (näin helteellä ;P). Ihania vihreän, violetin ja ruskean sävyjä! Lankojen laadusta voidaankin sitten olla montaa mieltä, Jenga näytti houkuttelevalta, mutta tekokuituiselta :(

17 kommenttia:

 1. mutta missäon samos? loppuuko senkin tuotanto??? aika pettymys kun värikarttaa katseli, onneksi on vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 2. Novita on taas lisännyt "kiitettävästi" keinokuitulankoja valikoimiinsa ;P Mutta apua mitkä värit, no tietää ainakin ettei Novita-hyllylle kannata ensi syksynä mennä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos linkistä :) Ainoa ilon aihe mulle oli että Woolia löytyy syksyllä ruskeana. Muu sitten.. Noh.

  VastaaPoista
 4. Miekin pääsin katselemaan sitä tänään töissä. Minäkin ihastuin siihen jengaan, tai siis väreihin, mutta en kyllä tekokuituista osta!!

  VastaaPoista
 5. Tosi paljon keinokuituja, missä ovat ne ihanan ylelliset mohairit ym? Ja missä on vihreä? Onneksi maailma on täynnä lankoja.

  VastaaPoista
 6. Taisi olla nallen 160 se petrooli..

  VastaaPoista
 7. Niinpä, mitä ihmeen tekokuitulankoja? Ja Samos!! Pitääks mun mennä hamstraamaan? Taidan siirtyy pois käyttämästä Novitaa..

  VastaaPoista
 8. muutama mahdollinen ehdokas ostettavaks löyty... Samos taitaa olla Novitan mielestä kesälanka... eikä oo ennenkään löytyny syksy/talvivalikoimista? vähän turhen suppeelta näyttää nää kartat nykyään, nm. kaipaa sitä vanhaa ja laajaa värien kirjoa...

  VastaaPoista
 9. Kyllä on onnettoman vähän mitään uusia ja ne vähäisetkin uudet ovat kyllä outoja! Onneksi olen muilla lankamarkkinoilla!

  VastaaPoista
 10. Saitko emailiani huivivaihtoa koskien?...tahtoo mukaan hän ;-)
  -Terde

  VastaaPoista
 11. Tuosta huivivaihdosta sen verran että mut voisi linkittää tänne:
  http://www.flickr.com/photos/89106813@N00/sets/
  kun ei blogia ole - olisi sitten joku paikka josta mut löytää :-)

  VastaaPoista
 12. Toi värikartta oli mulle pienoinen pettymys. Uutuuslangatkaan ei ainakaan kuvien perusteella suuremmin sytytä. :/

  Jatan tapaan muakin ilahduttaa ruskeiden sävyjen lisääminen Wooliin, ja Teddyssä sekä Isoveljessäkin niitä löytyy, että jotain hyvää sentään löytyi. :)

  VastaaPoista
 13. Tykkään itse myös noista ruskean sävyistä, ruskea Wool onkin päässyt loppumaan... Novita Klubin puolella kurkkailin neuleita, ja kyllä niissä kuvissa lankojen värit näyttivät paremmille. Saa nähdä sitten, kun pääsee hiplaamaan.

  VastaaPoista
 14. Tässä osoitteeni: jaana-harri.kunnari@pp.inet.fi
  Lähetin sen muka 19. päivä sulle tämmöseen osotteeseen: tiina.hyttinen@luukku.com , mutta se ei sitten tullutkaan perille ;)

  VastaaPoista
 15. Jaana: Posti on varmasti mennyt perille, mutta väärään osoitteeseen! ;) Miun osoitteessa pitää olla alaviiva.

  VastaaPoista
 16. No niinpä tietenki... Aina mie sählään jotaki... ;D

  VastaaPoista
 17. Mun mielestä Novitan värkartoissa värit vääristyy todella paljon, en usko että ne edes on langasta otettuja kuvia vaan koneelta napattu joku lähimmäsmenevä.

  Mun mielestä on kiva että tulee ruskeeta, kun se on jo vuoden ollut muodissa, niin parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Mutta kummasti suppenee joka vuosi monet sävyt pois. Ja samos voisi oikein hyvin olla myös talvilanka, se on niin lämpöinen, ja sopisi hyvin villa-allergikoillekin. Mutta miksi tennessee ja kotiväki oli talven kartassa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!