16.6.06

Virkattu huivi

Tarvitsin uuden huivin serkkupojan sunnuntaisiin rippijuhliin. Tällainen valmistui eilen illalla, miljoonat langanpätkät päättelin tänä aamuna:











Lanka: Novita Jasmin, lehmuksenvihreä 3 kerää
Koukku: nro 4,5

Huomatkaa minun uudet (no, melkein kaksi viikkoa vanhat..) lyhyet rouvahiukset. Ne on ihan liian lyhyet, ei tuommoisilla pätkillä tee mitään! Ovat koko ajan tiellä, eivät pysy ponnarilla jne. Tahtoo omat hiukset takaisin! Ja pitkät hiukset oli paljon kivemmat vatsatanssissa ja flamencossa. Kyllä nyt harmittaa! Eikä edes se lohduta, että kyllä ne kasvavat takaisin.. :(

4 kommenttia:

  1. Anonyymi16.6.06

    Jahas, vai että lyhyet... Kaunis, kesäinen huivi!

    VastaaPoista
  2. Mä tiedän tuon tunteen: kunnolla/riittävän pitkistä hiuksista ei ole koskaan vaivaa, mutta noi lapaluumalliset ei istu oikein miksikään. Mulle kävi talvella köpelösti, kun luulin tasoituksen merkitsevän noin viittä senttiä, mutta ennen kuin ehdin kissaa sanoa, kampaaja oli rapsaissut parisenkymmentä senttiä. No on ne kyllä kasvaneet :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16.6.06

    Kaunis huivi! Ja kyllä ne hiukset kasvaa :-)

    VastaaPoista
  4. Tosi kaunis huivi ja oikein kesäinen väri! Ja mulla on kyllä aivan erilainen käsitys lyhyistä hiuksista, kun omat ei useinkaan ole 5 senttiä pitempiä mistään kohdasta ja suurelta osin koneella kynitty :-). Mutta kyllä ne kasvaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!