15.7.06

SNY2006

Jihuu! Ihana Kristel emännöi suomalaista Salainen Neuleystävä 2006-vaihtoa. Tähän on pakko osallistua! (kunhan vain keksisi, mitä lomakkeeseen vastaa..)

Oma huivivaihtohuivini on alkumet.. senttimetreillä. Perjantaina kävin Joen Langassa ostamassa lankaa huivia varten. Tiesin jo etukäteen mitä ja minkä väristä lankaa etsin, mutta tietenkin sitä oli kaupassa liian vähän! Ostin kuitenkin sen mitä löytyi ja päätin kokeilla (lisää luvattiin vasta syyskuun puolella). Kotona alkoi arveluttamaan, että tuleekohan siitä mitään. Tänään pengoin lankavarastojani, koska muistelin, että minulla oli jemmassa samaa lankaa eri sävyisenä. Mutta kappas! Lanka olikin tismalleen samaa väriä ja vieläpä samaa värjäyserää! Kävipä tuuri!

3 kommenttia:

  1. Jummi jammi! Kyllä syyhyttäisi, kun olen tuota salaista kaverointia ukomailta kadehtinut.. Uskaltaisikohan tällainen uusioneulojanoviisikin mukaan..?

    VastaaPoista
  2. PS. Blogisi näkyy muuten nyt IE:llä ihan hassusti. Sarake on vasemmalla ja teksti vasta sen perässä ja sekin iiiihan reunassa.

    VastaaPoista
  3. Salainen ystävä-homma kuulosti niin mielenkiintoiselta että oli pakko osallistua! Ja mullakin on jäänyt toi neulominen pikkasen vähemmälle... ehkä tästä sais uuden innostuksen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!