14.8.06

Postia

Postissa oli laskuja miehelle :( ja kivapostia minulle.

Salaisen neuleystävän lähettämä paketti, josta paljastui vaikka mitä ihanaa!


Ihana kisukortti, huovutusneula, huovutusvillaa (en ookaan vielä kokeillut), kool-aideja (värjäily myös kokeilematta, oottakaapa vaan kun mies lähtee sorsan- ja hirvenmetsästykseen), jättikokoiset hakaneulat (näitä tarviin ihan just heti!), heijastinlankaa (pipoja, lapasia -ja pää sanoo surrr :D), silmukkamerkkejä (tosi kekseliäs kiinnitys ja ihanan tuntuiset helmet!) ja itsetehty nimipinssi (tarpeen uudessa työpaikassa!), tarroja (nämä pääsevät rumakakkatyökalenterin kanteen tai ainakin sivuille jos jaksan päällystää kalenterin) ja vielä cd itämaisen tanssin näytöksestä (Hmm, tiedän ainakin yhden neulebloggaajan joka tanssii..).

Aivan ihana lahja! Mahtava! Kiitos ihana salainen ystävä, kuka oletkin! Teit minut todella iloiseksi!Ja vielä kortti pikkuveljeltä ja tyttöystävältään. Maan varmaan pystyy arvaamaan kortin väreistä! ;)


Postissa tuli jälleen yksi kappale IK:n kesänumeroa (ovat lähettäneet yhteensä neljä, tämä oli toinen...). Taidan tarjota tätä versiota tämän iltaisessa neuletapaamisessa, eiköhän Icarus Shawlista kiinnostuneita löydy... :D

Mutta nyt ruokakauppaan! Pää on vielä niin pyörällä suunnittelupäivän jäljiltä! Sain tehtyä itselleni alustavan lukujärjestyksenkin, yllättävän sujuvasti näyttivät tunnit löytävän paikkansa. Ellei sitten huominen alakoulun puolella vierailu ja kutosten lukujärjestys sotke suunnitelmia! :D Kerroinko jo, että uudet työkaverit vaikuttavat mukavan leppoisalta porukalta?

4 kommenttia:

 1. Tosi paljon kiitoksia vinkistä Rowanin Wool Cottonille! Oli pakko tilata Concertina Magazine, koska mallit oli niin ihania... Miksiköhän en ollut tuota lehteä aikaisemmin löytänyt! Kiitos:)

  VastaaPoista
 2. Eipä ole itselläkään sitä lehteä, malleja olen myös ihaillut...

  VastaaPoista
 3. Tahtoo sen lehden! Siis jos ei ole vielä mennyt :)

  VastaaPoista
 4. Lehti meni jo neuletapaamisessa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!