15.8.06

Rowania

Huh! Eka varsinainen työpäivä takana. Nyt ajatus tosin kulkee jo paremmin kuin eilen suunnittelupäivän jälkeen neuletapaamisessa (unohdin tuoda Jaanalle puikot ja Helkalle langat...) Päivän urakka oli lukujärjestyksen tekeminen ja sainkin sen lopulta itseäni tyydyttävään muotoon. Kahdenkymmenenneljän tunnin kakusta jaoin vähän kaikille, tarpeen mukaan. Lukujärjestys lutviutui sikäli kivasti, että alkusyksyn seiskojen ruotsin tilalle, tosin eri päivänä, pystyn ottamaan seiskoja äidinkielessä. Muutama hyppytunti tuli, mutta saanpahan tehtyä hommia töissä, niin eivät toivottavasti niin paljon kantaudu kotiin..

Kotona keittiön pöydällä odotti taas kivaa postia: Rowanin syysnumero oli ilmestynyt! Kivaa uuta oli juttu, jossa samoja neuleita oli kuvattu eri-ikäisten naisten päällä ja neuleita oli yhdistelty ihan tavallisiin vaatteisiin. Itse ainakin kiinnostuin neuleista enemmän jutun perusteella kuin "taidekuvien" perusteella. Niin nättejä kuin taiteelliset kuvat ovatkin, ei niissä olevia neuleita oikein osaa mieltää itselleen sopiviksi!

2 kommenttia:

  1. Heippahei,
    vaihtohuivini lähti tänään Posti Paten matkaan, perillä viimeistään ylihuomenna. Laitan sitten linkin jakoon kun kuva on julkaisukelpoinen. =)

    VastaaPoista
  2. Tuo olisi myönteinen muutos neuleitten kuvaamisessa. Minä inhoan sellaisia muotinäytösten tyylisiä kuvia, joissa kalpeanaamaisilla malleilla on tukka pystyssä ja sotamaalaus päällä ja he poseeraavat suunnilleen jossain jooga-asennossa jossain tulivuoren rinteellä niin, ettei neuleesta näe yhtään mitään ja loppuna asuna on jotain lepattavia huivinriekaleita. Kivahan se on, jos kuvat ovat kauniita, mutta kyllä mulle se itse neule on tärkein ja se on kuvattava yksinkertaisesti ja selkeästi ... mitä tapahtuu tosi harvoin. Ja normaaleja vaatteita me kaikki neulojat taidetaan käyttää, eikä kuljeta missään pelkissä rintsikoissa ja huivinretaleissa ... ugh, olen puhunut taas paljon :-)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!