8.9.06

Kiitos ihanainen!

Minulla on ihana salainen neuleystävä, tiesittekös sitä?! Olo on hieman huono ja töiden jälkeen painuin peiton alle. Mies kävi kaupassa ja pyysin häntä samalla hakemaan SNY:n lähettämän paketin. Paketti toimitettiin vuoteeseen asti!

Kuvaa en jaksanut paketista vielä ottaa, mutta se piti sisällään kaikkea ihanaa! Erityisesti ilahduin raidallisista säärystimistä -mistä arvasit, että juuri tänä aamuna töihin lähtiessä kaipailin säärystimiä hameen ja tyttöremmikenkien kaveriksi! Tai että olen hukannut kahdesta puikkotupestani toisen -neljä pidikettä tulivat siis todella tarpeeseen, varsinkin kun keskeneräisten neuleiden määrä tuntuu selittämättömästi kasvavan!

Huonoon oloon auttoivat välittömästi villan tuoksuttelu (hmm, kukas se kävikään Pelson vankilassa villaa ostamassa?) sekä teen kaveriksi tarkoitettu piparminttuhunaja. Ääni onkin ollut viime päivät vähän kadoksissa...

Kiitos Salainen ystäväni, olet aarre! (ja ajatustenlukija)

3 kommenttia:

 1. Anonyymi8.9.06

  Paranemisia. Onneksi SNY:t on olemassa. Tuosta huivivaihdosta vielä. Ikävää, että tehdään ohareita, te emännät teette niin suuren työn ja sitten vielä tuommoista harmia aiheutetaan. Ajattelin osallistua huivivaihtoon, mutta realismi aikataulun suhteen iski ja tällä kertaa jäi väliin. Toivottavasti kuitenkin vaihtoja vielä järjestetään.
  Vape

  VastaaPoista
 2. Paranemisia ja voimia. Laitoin Päiville (vaihtoparilleni) osoitteeni.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8.9.06

  Kiva kun tykkäsit!
  t. sny

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!