7.9.06

Neuletapaaminen

Kotiuduin juuri neuletapaamisesta. Tällä kertaa kokoonnuimme kirjaston kahvilassa, koska se taitaa olla ainoa savuton kahvila, joka on arki-iltaisin tarpeeksi myöhään auki. Muut kahvilat tuntuvat sulkevan ovensa klo 17 jälkeen...

Neuletapaamisessa meitä oli mukana JaanaL, Helka, Niina, Eija, Maara, JaanaV ja Vantaan vahvistuksemme Kati. Kiitokset kaikille, oli ihana taas tavata ja höpöttää neulejuttuja. JaanaL oli kutsunut paikalle toimittajan, joten olimme kaikki hyvässä meikissä ja hiukset kammattuina. ;) Juttu luisti ja toimittajaparka joutui puikkomottiin, mutta näytti omasta neuleharrastuksestaan johtuen kotiutuvan seuraamme hyvin. Lisää neulejutuista voitte lukea myöhemmin maakuntalehden naisten sivuilta.

6 kommenttia:

 1. Ja minä hyökkäsin heti muka lukemaan juttua... taisin olla turhan kärsimätön.

  Sen sijaan sieltä löytyi pikauutinen, että jossain Joensuun Areenassa on sunnuntaina pohjoismainen alpakkanäyttely, johon olis osallistumassa "muutama kymmenen alpakkaa". Muutama kymmenen!!! Teillä on siellä aina kaikkea kivaa ja meillä ei mitään.

  VastaaPoista
 2. Oletko Tiina muuten itse saanut huivia keneltäkään, eli olitko pariton tässä vaihdossa? Kurjaa jos emännöit tällaista "laumaa" etkä itse saanut mitään kivaa!

  VastaaPoista
 3. Hmm, minä en kyllä muistanut meikata enkä katsoa peilistä hiuksia, mutta toivotaan että laittavat lehteen ennemmin lähikuvia neuleista ;-).

  Kyllä on kurja juttu tuo huivihomma. Jos mulla olisi vähemmän työkiireitä, ottaisin yhden huivin tehdäkseni, mutta nyt en uskalla koska ei ole takeita siitä että saisin tarpeeksi nopeasti valmista aikaan.

  VastaaPoista
 4. Villapallo, olin itse mukana vaihdossa ja Roora neuloi minulle ihanan pehmoisen ja täydellisen värisen huivin!

  VastaaPoista
 5. ja median läsnäollessa käyttäydyimme sivistyneesti (ja äänekkäästi...)

  VastaaPoista
 6. Mihinköhän mä olen sulle kommentin jättänyt kun en sitä nyt nähnyt missään viestissä.

  Siis laittaisitko mulle viestiä osoitteeseen paivi piste kanerva at nordicid piste com . Siitä vaihtohuivista kun se on jo valmis ja vaikka mitä mutta kun mun kone hajosi enkä saa sieltä mitään ulos niin en voi sitä lähettää vaihtoparillenikaan kun ne yhteystiedot olivat vain koneella.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!