7.9.06

Terdeltä Lellulle
Terdeltä Lellulle kaunis huivi, joka on kuvattu kattoikkunaa vasten.

Kiitokset kaikille, jotka ilmoititte olevanne valmiita neulomaan huivin, jos joku jää huivivaihdossa ilman huivia. Otan teihin yhteyttä, jos joku näyttää jäävän huivitta.

Vielä huhuilen tätä kautta niiden perään, jotka eivät vielä ilmoittaneet minulle huivivaihdon tilannettaan. Olen lähettänyt teille sähköpostia kaksi kertaa, elokuun puolivälin jälkeen ja viimeksi eilen. Lähetän meiliä vielä tänään, jos posti ei jostain syystä ole tullut perille.

Olisi mukava päästä vihdoin eroon huivivaihdosta ja keskittyä muihin asioihin. Huivien perään huutelu vie aikaa... No, tästedes lupaan olla järjestämättä yhtään vaihtoa tai vastaavaa! :(

6 kommenttia:

 1. Sain eilisessä postissa Heidiltä vaihtohuivini. En ole sitä vielä ehtinyt kuvaamaan, mutta koitan laittaa illalla sulle meilinä sen tulemaan.

  Yritin tänne eilen laittaa kommenttia siitä, että on tullut perille, mutta blogger ei ollut suostuvainen :(

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7.9.06

  ja "emäntien blogeista" tulee sitten aina vaihdon aikana mieleen, että nyt se vaan päivitti ne huivit/pipot/hanskat mitkä on nähty jo lähettäjän ja vastaanottajan blogeissa. muutenkin mielestäni kannattaisi aina vaihdoille erikseen perustaa blogi, jonne kaikki voivat kertoa milloin ovat saaneet omansa ja postata sen itse.

  VastaaPoista
 3. Sen takiahan minä tämän vaihdon järjestin, että saisin helposti blogiini postauksia -sen kun vaan esittelee muiden huiveja! :P

  VastaaPoista
 4. En mitenkään vähättele sun emännöintiurakkaa, mutta ajattele Kristeliä, jolla on jotain 160 paimennettavaa SNY:ssä, vai paljonko niitä osallistujia olikaan. Lohduttaako? Ei käy kateeks teitä kumpaakaan. Mulle on hyvä jos pystyn omasta elämästäni selviytymään saati sitten että pitäisin muille jöötä ;-)

  VastaaPoista
 5. Juu-u, mietin miten Kristel jaksaa SNY:n loppuun... Eihän vaihdon järjestäminen ole iso homma, jos kaikki sujuu ok. Mutta kun...

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tiina huivivaihdon järjestämisestä!
  Itselläni oli ainakin tosi mukavaa tehdä vaihtohuivia sekä tietenkin myös saada oma vaihtohuivi ihasteltavaksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!