21.9.06

Kämmekkäät

Laiska töitään lukee... Mitään ihmeempää ei ole Tiinan neuletehtaalta viime aikoina valmistunut. Eilen sain valmiiksi kirjavasta Isoveljestä neulotut kämmekkäät, joiden ohje on omasta päästä. 2o2n -joustinta valepalmikoilla. Nopeaa, helppoa ja aivotonta! :) (sori huonolaatuinen kuva, mutta en jaksa ottaa uuttakaan..)Kuvassa on myös SNY:ni lähettämää villalankaa, vihdoin kauniisti kahdelle kerälle kerittynä.


Tänään kävin poimimassa takapihan metsästä, siis kunnan puolelta ;P , pari paperikassillista luonnonantimia. Viikonlopun värjäyskurssia varten on koossa kaarnaa, katajan havuja, sammalta, jäkäliä ja kanervaa. Koivun oksia pitäisi käydä riipimässä vielä vanhempien raksan liepeiltä, meidän lähellä ei niitä kovin montaa kasva.

Oppilaat olivat vaihteeksi aivan mahtavia (tai no, ainahan ne on), joten päivän murhaava katse kohdistui mieheen, joka ulkoilutti koiraa sauhutellen samalla tupakkaa. Köh, Köh! Olipa kiva poimia kanervia... ja kävi sitä koiraakin sääliksi.

3 kommenttia:

 1. Kivat kämmekkäät :).
  Siitä vaihtohuivista, että toki laitan kuvat heti näytille blogiini. Mutta vielä en ole huivia saanut...

  VastaaPoista
 2. Hienot kämmekkäät! Aivan uskomattoman siistejä lankakeriä! Kateellisena katselen...:) Pakko kysyä tyhmä kysymys, kun en ole koskaan itse lankaa värjännyt: miten kaarnaa käytetään värjäyksessä? Lähteekö siitä todella väriä ja minkä väristä lankaa sillä tulee?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi28.9.06

  Pieni sny-muistaminen on tulossa... postitettu eilen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!