28.10.06

Messusaalis

Puolustuksen puheenvuoro:
Joillakin messuvierailla nähtiin huomattavasti allekirjoittanutta isompia messusaaliita. Joku messuvieras (johon en onnistunut messuilla törmäämään) taas toivottavasti löysi tiensä sammakkoaiheisten tiskirättien luokse, muuten harmittaa...

Rahatilanteen vuoksi (palkkapäivä ensi ti) vuoksi yksi messuostos jäi hankkimatta. Messuilla olisi ollut myynnissä vyyhdinpuut hintaan 41,80. Mutta tulihan tuota jo osteltua vaikka mitä...Vasemmalta: kaksi vyyhteä Johanneksen pellavan pellava-villalankaa, neljä vyyhteä Wetterhoffin Sivilla-silkkivillaa, alla viidet Addin pyöröpuikot 3 euroa/kpl (ei siis 33 euroa ;D) Vuorelmalta (olisin ostanut useammat, mutta miulla oli jo ne koot mitä oli tarjolla) sekä ihana rintakoruni! (ja ilmainen iso ja ostettu pienempi lankakartta)

Tässä vielä isompi kuva Rakkauden kukasta:


Huhhui! Tekisi mieli asettua sohvan nurkkaan neulomaan, mutta mies huutelee yläkertaan katsomaan väliseinien paikkoja. Lumiset tikapuut yläkerran parveketta vasten eivät oikein houkuttele... (täälläkin satoi lunta)

Edit: Korjattu puikkojen hinta... ;)

8 kommenttia:

 1. upea saalis! Pyöröpuikothan olivat varmaan 3e kappale.... :D

  VastaaPoista
 2. Ehdin minäkin siellä käydä, ja Jaana L:n näinkin. En vain ole vielä ennättänyt ottaa kuvia ostoksista. Addeja on mullakin nyt parit, tosiaan 3 e/kpl :-). Kaikki rahat menivät eivätkä riittäneetkään, piti lähteä pois kun ei ollut enää rahaa mihinkään... Onneksi Johanneksen pellavalta saa kuulemma lankoja myös postitse. Himoitsisin villapellavaa kirjoneuleeseen, mutta ei ollut nyt rahaa ostaa niin monta vyyhtiä.

  Ihan kivat messut siis kaikkiaa :-)

  VastaaPoista
 3. 33e, huih! :D Mahtaa olla oikein erikoislaatuisia Addeja ;) Ei mutta oikein lääh saalis, voisinpa ottaa minäkin kaiken noista.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi28.10.06

  Ja minä en edes päässyt tuonne kun piti olla töissä (enkä ehdi huomennakaan). Onneksi teillä muilla taisi olla hauskaa :)

  Niina

  VastaaPoista
 5. mun addit maksoi vain 3 euroa, mutta ne ei ollutkaan oikeaa kultaa...

  Ja sammakko tiskirätti on ollut keittiössäni jo puolisen vuotta, ei sitä kylläkään raaski käyttää :-)

  VastaaPoista
 6. Ihania ostoksia! Tuo rintakoru on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 7. LOL Miun Addit olikin tosi erikoisia... Ei vaan korjaan kirotusivihreen, jos vaan Blogger sallii. Äsken ainakin takkusi niin pahasti...

  VastaaPoista
 8. Hyviä löytöjä olet tehnyt. Minua harmittaa ne tiskirätit, kun en ostanut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!