23.10.06

Pipariksi meni!

Ihan pipariksi meni tämäkin ilta... :P Joku aloitti joulunvieton hyvissä ajoin! No ei vaineskaan. Eilen teki mieli pipareita, joten mikäs siinä sitten auttoi. Eilisellä lumella saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa. No, nyt on alla talvirenkaat ja ulkona inha sateinen syksy... Mutta minäpä popsin pipareita, polttelen kynttiöitä ja alan ihan kohta heti neuloa joululahjoja!

Eilen valmistui pipo korruptioteddystä. Ihana lanka, jota tuskin olisi koskaan tullut ostettua. Melko kallista! Piposta tuli löysähkö, mutta eipähän pääse kukaan sanomaan, että pipo kiristäisi! Päätä muuten kiristi koko päivän, liekö syynä ollut se, että aivot olivat viime viikon toimettomina. Kauhea shokki joutua a-j-a-t-t-e-l-e-m-a-a-n heti aamusta... (Siksipä teinkin vain töitää :P)
Malli: ostarispurge (eli 2 o 2 n, 48 s)
Lanka: Novita Teddy Galaxi violettikirjava
Puikot: pyöröt ja sukkikset kokoa suunnilleen 6 tai 7

8 kommenttia:

 1. Täällä Turussa ei ole lunta nähtykään, mutta silti tänään tuli piparin leipominen minullekin mieleen. Samoin odotan, koska kehtaa laittaa joulukyntteliköt ikkunalle hämärää valaisemaan - ihan vielä ei kehtaa, mutta kuukauden päästä jo ;)

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä sitä lunta oli Joensuussa vuosi sitten ;) Vilkaisepa mitäs olet blogannut itse 23.10.05 ;))

  VastaaPoista
 3. Olen jonkun aikaa yrittänyt päästä kurkkimaan noita ohjesivujasi, aina se vain ilmoittaa että ne ovat poissa käytössä tai jotain. Onko vika vain minulla vai onko se ihan oikea ongelma?

  VastaaPoista
 4. jaapa: sivuille ei pääse, koska kuukausittainen latausten määrä on täyttynyt. En viitsi ohjeita varten tehdä sivuja muualle ja nyt niitä on varmaan katsottu normaalia enemmän, koska laitoin ohjesivujen linkit sivupalkkiin. Ei niillä sivuilla yleensä kukaan käy...

  VastaaPoista
 5. Kiva on pipokin :).
  Oikeastaan tulin ihailemaan tuota edellisen postauksen ihanaa huivia :).

  VastaaPoista
 6. Alkoi juuri tehdä mieli pipareita. Ne ovat melkeinpä paras asia joulussa :)

  VastaaPoista
 7. Hellou! Onnittelut voittajalle - sun nimi nousi "hatusta" mun blogiarvonnassa. Laitatko yhteystietosi mun sähköpostiin akv3 miukumauku yahoo piste com niin laitan tulemaan pikkuyllärin.

  VastaaPoista
 8. Tiina, ok, kiva tietää, ihmettelin vain miksi ei pääse, kun olisin halunnut katsella.

  Mutta ensi kuussa sitten ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!