30.12.06

Sitä puikolla silmään...

Sitä puikolla silmään, joka vanhoja muistaa. Tavoistani poiketen en tänä vuonna julkaise listaa vuoden aikana valmistuneista tai aloitetuista (näitä olisi rutkasti enemmän) neuleista. En, koska se lista olisi todella lyhyt. Sainko minä tänä vuonna mitään aikaan? :o

No, tästä ei voi kuin tsempata. Sitä paitsi, ehkä tämä vuosi oli sellainen lamavuosi parin nousujohteisen neuleblogivuoden jälkeen.

Tänäänkin olen neulomisen sijaan juossut raksakaupoissa. Tulipahan valittua yläkerran makuuhuoneiden ja aulan tapetit (vihreää, vihreää, tummaa sinistä ja beigeä), lattia (herra Bud Jetti kehotti valitsemaan laminaatin) ja vessan värit (ruskeaa). Äsken hiljennettiin samainen herra ja päätettiin ostaa rappuset valmiina. Säästyy ainakin hermot...

Unohdin muuten viime postauksessa kehuskella joululahjallani. Miehen paketista (tai niitä oli oikeasti monta) paljastui S'nB Koukussa-kirja! Toivottu lahja, vaikka virkata osaankin. Kivoja malleja, jotka saivat sormet syyhyämään.

Palailen blogin pariin tiistaina, jolloin toivottavasti postiluukusta on kolahtanut uusin Moda ja ehkä vielä Novitakin (uusin kuitenkin sen tilauksen harkinnan jälkeen... )


Kiitokset kuluneesta vuodesta ja onnellista uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Iloista uutta vuotta sinullekin ja kiitos mukavasta blogista. :o)

    VastaaPoista
  2. sibylla1.1.07

    Onnellista Uutta Vuotta 2007!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!