2.1.07

(Idea)ähky

Joulun jälkeen oli tyhjä olo. Yhtäkkiä kaikki neulomiskiire oli loppunut, lahjat paketissa eikä mitään neulottavaa. Pää löi hetken tyhjää. Onneksi vain hetken, sillä heti ensimmäisenä arkena joulun jälkeen posti toi kutsun häihin. Neulojalle hääkutsu tarkoittaa samaa kuin uusi huivi.

Tällä kertaa langaksi valikoitui Johanneksen pellavan petrolinsininen pellavavilla. Huivin mallia vatuloin pitkään ja lopulta päädyin valitsemaan Mystery Shawl 1:n. Huivin lisäksi olen neulonut anopin joululahjasukkien jämälankoja pieniksi sukiksi. Lankaa riitti yhteen pariin taaperokokoisia sukkia.

Lomalla lueskelin Novita Klubia ja erityisesti tutkailin seuraavan lehden neulemalleja. Olin jo lopettamassa koko tilausta, koska lehdissä ei ole ollut minulle juuri mitään. En kyllä tiedä, onko tässä tai seuraavissakaan. Uusin tilauksen kuitenkin, sillä eihän sitä koskaan tiedä.. Pikkukuvia tihrustamalla luulisin, että seuraavassa lehdessä voisi hyvinkin olla muutama ihan kiva malli. Mutta kun ne huippuihanat mallitkin on vielä neulomatta, niin milloin kuvittelin tekeväni niitä ihan kivoja??

Ja tänään tuli vielä uusi Moda. Siinä oli pari ihanaa mallia neulottuna ihanasta (ja hmm, kalliista) langasta. Ja uusi MagKnitskin oli ilmestynyt (siinä nyt ei onneksi ollut yhtään mitään, miusta tatskat on yökyöktrash, saati että joku neuloisi puseron esitelläkseen niitä... )

Eka työpäivä takana, väsyttää. Ilmeisesti jokin liiallisesta suklaansyönnistä aiheutunut suklaakrapula..

6 kommenttia:

 1. Anonyymi2.1.07

  Hih, tuo MagKnitsin "holey cable" paitahan on suoraan 80-luvulta :-)

  Raglana

  VastaaPoista
 2. Alkoiko teillä koulut jo ? Täällä PKS:llä vasta ensi maanantaina :-)
  Tämä palaa töihin kyllä jo torstaina... pitkän tauon jälkeen. Nähdään sitten ensi viikon to !

  VastaaPoista
 3. Sulla on ilmiselvä neulelehti-syndrooma, ei voi lopettaa tilausta jos siinä jotain olisikin... :-) Minä selailin Modan kirjastossa ja siinä oli muutama ihan kiva ohje (niistä kalliista langoista tietty) ja tasan yksi ohje jonka voisi oikeasti toteuttaa eli ne dominoneulesukat.

  VastaaPoista
 4. Kati: Onneksi koulupäiviä on kaikilla joka tapauksessa saman verran, me nautittiin pitkästä syyslomasta! ;)

  Tiina: Joo, ilmiselvä syndrooma. Ostan joskus neulelehtiä, vaikka niissä ei mitään neulottavaa olisikaan. Ja varsinkin, jos sattuu saamaan käsiinsä viimeisen numeron lehtihyllystä... :D Dominosukkia himoitaan muuten täälläkin!

  VastaaPoista
 5. Kati: Onneksi koulupäiviä on kaikilla joka tapauksessa saman verran, me nautittiin pitkästä syyslomasta! ;)

  Tiina: Joo, ilmiselvä syndrooma. Ostan joskus neulelehtiä, vaikka niissä ei mitään neulottavaa olisikaan. Ja varsinkin, jos sattuu saamaan käsiinsä viimeisen numeron lehtihyllystä... :D Dominosukkia himoitaan muuten täälläkin!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2.1.07

  Kiva huomata että joku muukin tilaa neulelehtiä siltävaralta että siinä joskus olisi jotakin :) Meillekin muuten tuli hääkutsu, ja vilahtipa minullakin huivi mielessä, onneksi ko. häihin on vielä kuukausi niin ehtii miettiä asiaa.

  Niina

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!