29.1.07

Lankavarastoni

Sain käytyä läpi lankavarastoni (tosin summasta puuttuu muutama kerä, jotka tiedän omistavani, joten luultavasti jostakin ilmaantuu vielä jokin lankanyssäkkä) ja taulukoitua sen Oosan suomentaman lankataukon avulla. Määrä yllätti itseni, sillä lankaa kertyi 40 200 grammaa! Itse olisin arvioinut lankaa löytyvän noin kolmekymmentä kiloa.

Lankainventaariossa oli hyvätkin puolensa. Löysin lankaa, jota en tiennyt omistavani. Toisaalta olin luullut lankavarastoissa olevan hyvä perusvarasto mustaa, valkoista ja harmaata Nallea ja 7 veljestä. Ei niitä ollut kuin muutama aloitettu kerä! Äkillistä tarvetta varten täytyy hamstrata (helmikuun jälkeen tietenkin ;D) pari kerää mustaa ja valkoista Nallea.

Lankavarastoni on huomattavan Novitavoittoinen. Novitan lankaa tulee ostettua tarjouksesta ja heräteostoina. Lankasnobbailu on huomattavasti harkitumpaa, jo ihan tulopoliittisista syistä. Siksipä snobilangat tuleekin yleensä neulottua valmiiksi heti. Siis yleensä.

Lankavarastoni vanhinta lankaa oli vaikea määrittää. Luultavasti se on kesällä -98 Anttilasta ostettu vaaleanvihreä (se sama sävy, joka on nyt in) Novitan Alabama.

3 kommenttia:

  1. Onhan tuota kertynyt. Sinähän alat kohta hätyytellä Pienen lankapuodin Sibyllaa lankavarastojen kuningattarena.

    VastaaPoista
  2. Ehei, Sibylla ja varsinkin Ussi painelevat kaukana edellä! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos lankataulukkolinkistä! Täytynee joskus käydä omatkin langat läpi ja punnita kaikki, lopputulos saattaa yllättää (suuruudellaan, kröhöm) :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!