27.1.07

Kevään IK

Niina vihjaisi käsityötapaamisessa, että kevään IK olisi jo katseltavissa ennakkoon (ilmestuyy 20.2.). Löysin taas vaikka mitä tekemistä, tosin stringejä tuskin tulee neulottua!

Pikkukuvien perusteella lupaavilta malleilta vaikuttivat Green Tea Raglan (se vihreä pusero), ruskea neuletakki Dollar and a Half, Slanted neck (tummansininen neule) ja Cable Down Raglan (vaaleansininen palmikkoneule).

Neulerintamalle ei mitään uutta, yritän tehdä pehmeän laskun Lankahamsterikuukauteen. Neulon Tennesseestä takin valmiiksi ja odottelen saapuvaksi Novitaklubin lankoja. Jos lankalakko alkaa tuntua ylivoimaiselta, niin ainahan voin kasata langat yhdeksi keoksi ja uida lankameressä...

3 kommenttia:

  1. Onkohan tuo Laura Rintala (joka nuo tangat on suunnitellut) ihan suomalainen vain vaan sukuaan? Meinaan että sielle voisi suoraan vihjata näistä IK:n saapumisongelmista... jos sitä vaikka kiinnostaisi oma kotimaansa.

    VastaaPoista
  2. Hih hih...tuo lankameri kuulosti hyvältä ajatukselta !

    VastaaPoista
  3. Joo IK:n alusvaateosasto jäänee kyllä tekemättä ;o) Niin tietysti varmaan jää suurin osa muistakin, eihän ehdi kaikkea, mutta kun karsia täytyy, voi hyvin aloittaa stringeistä ja yöpuvuista ;o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!