25.1.07

Me naiset

Minulle tulee MeNaiset (just sopiva akkainlehti, ei liian akkamainen) ja tykkään lukea Anna Kortelaisen elämänmakuisia kolumneja. Nyt Anna tuli ulos lankakaapista ja antoi yhden syyn jatkaa lukemista. Anna neuloo. Ja kirjoittaa neulomisesta taitavasti. Vai kuka ei näihin ajatuksiin yhtyisi?

14 kommenttia:

 1. Loistava jurru ja tosi hyvin kirjoitettu, elävää kieltä! Ja totta joka sana:-)

  VastaaPoista
 2. Ihana kirjoitus, mulle tuli ihan tippa linssiin... :´)

  VastaaPoista
 3. menin ihan sanattomaksi.

  VastaaPoista
 4. Luin kanssa tuon jutun Me naisista ja melkein jo aktivoiduin kirjoittamaan kiitossähköpostia Anna K:lle... mukavaa, että neulominen on nykyään positiivisessa mielessä esillä! Tai en tiedä, onko se ennenkin ollut, mutta jotenkin tuntuu, että aikaisemmin neulontajuttuja on ollut vain mummoille suunnatuissa julkaisuissa (dont get me wrong, mummot on ihania, yleensä!)... Me naisten tilaus jatkukoon, siis.

  VastaaPoista
 5. mulle tuli mieleen sama kuin Pilville, kiitospostia Anna K:lle. Vieläkin valitettavasti neulominen on monen mielestä "mummolaji" ja sitä hiukan hävetään. Tällainen superpositiivinen julkisuus on loistojuttu!

  VastaaPoista
 6. kiitti kun jaoit kirjoituksen muillekin, ei tule noita menaisia koskaan selattua

  VastaaPoista
 7. Kiitos. Juttu oli ihanan lämminhenkinen. Jos joku laittaa Annalle palautetta saa mun puolesta kirjoittaa koko neulovan nettiyhteisön puolesta.

  VastaaPoista
 8. Itse asiassa naputtelin Anna K:lle sähköpostia ennen blogikirjoitusta. Laitoin vinkkinä Suomalaiset neuleblogit-sivun.. :)

  VastaaPoista
 9. Vau! Mun mielikuvani MeNaisista kohosi pilviin välittömästi! Tosi kiva kirjoitus.

  VastaaPoista
 10. Mahtava kirjoitus! Mie tykkään Anna Kortelaisen populaarista otteesta, tää neulontakirjoitus oli aivan loistava. Hienoa, että neulominen ei enää ole sinisukkien touhua tai mummojen harrastus.

  Ja kaikki noi huomiot neulonnan rentouttavasta vaikutuksesta ja toisaalta langanloppumisahdistuksesta voi kyllä allekirjoittaa mennen tullen..

  VastaaPoista
 11. Hieno kirjoitus, paikoin suorastaan kaunis. Tuttuja oivalluksia ja tuntemuksia. :o) Pitää nostaa Annalle hattua. Olen kyllä pitänyt hänen kirjoitustyylistään jo aiemmin ja pidin myös Virginie-kirjasta.

  VastaaPoista
 12. Pauliina25.1.07

  Näinhän se on! Kiitos juttuvinkistä.

  VastaaPoista
 13. mua kiinnosti lisäksi jutussa toi Ranskan suuri vallankumous juttu

  (lapsella on ensi viikolla historian kokeet...)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!