9.1.07

Novita ja heikot ne sortuu

Kevään Novita saapui viimein postissa. Vaihteeksi ihan kivoja malleja, ainakin pienellä muokkauksella. Lankaakin piti Klubin kautta tilata, postimaksun kanssa näkyi tulevan hieman halvemmaksi kuin halvin lanka (olivat Tokmannilla nostaneet lankojen hintoja, hyihyi!) Toivottavasti ruskea Tennessee saapuu postin kautta nopeammin kuin lankahyllyjä bongaamalla.

Ei sillä, etteikö Tennesseetä olisi löytynyt jo lankavaraston kätköistä -sitä on näin äkkipäätä muistelemalla ainakin valkoista, vaaleanvihreää, tummanpunaista ja vähän vaaleanturkoosia ja muutama kerä oranssia. Sitä vanhaa ruskeaa en ennättänyt ostaa.

Tennesseiden lisäksi ostin pari kerää isoraitaista seiskaveikkaa. Kyllä, siitä on tulossa pitkät polvisukat. Tosin ne syksyllä ostetut isoraidatkin on vielä neulomatta sukiksi ja vähän aikaa sitten vannoin, etten enää neulo sukkia seitsemänveestä.

Torstaina on neuletapaaminen. Mystery olisi tarkoitus saada valmiiksi siihen mennessä, mutta sitten pitäisi miettiä uutta neuletta mukaan otettavaksi. Vaikeaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!