10.1.07

Kikka kolmonen

Lasten (ja joskus vanhempienkin) suusta kuulee totuuden ja nuorten suusta hyviä vinkkejä kiertää lakia tai ainakin löytää porsaanreikiä. Näiden sivujen lisäksi olen tosi koukussa Griddlereihin, vai mitä ne suomeksi ovatkaan. Ehkäpä siinä syy siihen, miksi huivi ei ole edistynyt ihan niin nopeasti kuin luulisi.

Koska kommentoimattomuus häiritsee minua, niin otan mallia Liinusta ja yritän kahlata läpi kaikki Blogilistalta tilaamani (tänään) päivitetyt neuleblogit ja kommentoida niihin.

15 kommenttia:

 1. BTW Blogilista on jotenkin rikkipoikkikaput (tai sitten Vuodatus taas !) eikä tunnista kaikkia blogeja, jotka ovat päivittyneet.
  Juu, liian harvoin tulee kommentoitua täällä sinunkin blogissasi vaikka käyn aina kun olet päivittänyt. Koen kait jotain hengenheimolaisuutta käsitöiden lisäksi koska opiskelen työn ohella ammatilliseksi opeksi ja haaveissa olisi tämän jälkeen pätevöityä opoksi tai erityisopeksi. Työn sarkaa kun varmasti riittää....

  VastaaPoista
 2. Itse olen varsinkin viime aikoina ollut melkoisen toivoton kommentoija, joten jos oman kommentointiaktiivisuuden mukaan mennään, en paljoa voisi odottaa kommentteja omaan blogiin. Kommentit kuitenkin kertovat mukavasti, että joku sentään lukee ja välittää tarpeeksi sanoakseen jotain, joten todella kiva, että aina välissä joku jaksaa sanoa jotain :)

  VastaaPoista
 3. Marika: Huomasin ihan saman jutun. Ekaksi kirosin koneen, sitten nettiyhteyden. Sitten päädyin syyttämään joko Blogilistaa tai Bloggeria. Joitakin blogeja en onnistunut kommentoimaan, koska yhteyden saaminen kesti liian kauan.

  VastaaPoista
 4. kiitos vierailusta blogissani, tulin vastavierailulle ja ääk nyt jäin jumiin tuonne porsaanreikään ja alan pian toteuttaa noita outoja vinkkejä :D

  VastaaPoista
 5. Ei tommosia Griddlers-linkkejä saa mulle näyttää.... ens yönä ei nukuta!!!

  VastaaPoista
 6. Zanii10.1.07

  Kokonaamarihuppu on muuten ihan oukei, mutta kiusasin kulmiani jo eilen illalla ja viikonloppuna tukka saa kyytiä (ja väriä) ;o)

  Ja tää ei ole nyt yhtään hauskaa, katsoin nääs hääkuvianne ja ihmettelin pikaisesti ekaa kuvaa vilkaistessa että miten ihmeessä MUN hääkuva on sun blogissa.. o_O Siitä voi jo päätellä jnt mm. hääpuvun ja näön osalta.

  Niin ja toinen hassu seikka, asutaan muuten ihan näin kaikessa hiljaisuudessa 80km:n päässä toisistamme.. tosin me hävitään täältä ens kesän aikana.

  VastaaPoista
 7. Löysin "salakuunneltua"-blogin joskus syksyllä, kun sitä mainostettiin. Pikkusen saa nauraa, kun lukee päättömiä juttuja ja samalla miettii: "Entä jos joku tallentaa omat kommenttini tänne blogiin!"

  Eipä tule itsellänikään juuri kommentoiltua, enemmän käy vain lukemassa ja siirtyy seuraavaan blogiin... Kauniita töitä olet saanut valmiiksi!

  VastaaPoista
 8. Pistitpä pahat linkit ;P

  Iloista käsityötapaamista huomenna!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommentista blogissani. Tämä vastavierailun periaate toimii :o) En vielä ehtinyt perehtyä tarkemmin noihin Griddlerseihin, mutta saattaisivat olla mun juttu...

  VastaaPoista
 10. sibylla10.1.07

  Voi ei nyt taas jää Griddlers-linkin koukkuun, jo olen älypää ja aapeli koukussa!!!

  VastaaPoista
 11. Sudkut ovat myös hyvää häiriötä jos pitisi tehdä ruokaa, käsitöitä, pestä pyykkiä, kirjoittaa esseitä tai hoitaa parisuhdetta. =D

  VastaaPoista
 12. Ja plus o siihen sudoku sanaan... kulta fiilisteli valot poissa, ei näe mitä kirjoittaa. saitpahan kaksi kommenttia yhden hinnalla.

  VastaaPoista
 13. :) niin se vaan monella menee, että jää kommentoimatta. Kauankohan olen täälläkin käynyt ja olenkohan kertaakaan kommetoinut? En tiiä varmaksi.
  Blogiasi on ollut kiva seurata, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 14. Kiitokset vaan tuosta Griddlers-linkistä. Ihan kun ei muuten menisi aikaa tässä koneella istuessa... :)

  VastaaPoista
 15. Tuo kommentointi on kyllä sellainen asia, että se pitää ottaa aina välillä oikein asiakseen, että sitä muistaa ja kerkiää tehdä. Mulla on suosikeissa niin älyttömästi blogeja, etten kerkiä niitäkään aktiivisesti seuraamaan, saati sitten kommentoida, joten kommentoin yleensä vain silloin kun on todellakin asiaa. Mutta kyllä niitä kommentteja on tosi kiva saada.
  Hmm, täytyypäs tutustua noihin Griddlereihin paremmalla ajalla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!