11.1.07

Ryppylankaa

Saanko esitellä blogini uuden lankainnovaation? Ei se mitään, esittelen sen silti.

Ta-daa! Ryppylanka:


Eli uusiks meni. Äkkinäisempi saattais sanoa, että meni turha työ ihan hukkaan. Ei sinne päinkään. Ilta vilahti oikeastaan ihan rattoisasti naisten kanssa höpöttäessä. Eikä neuleella ollut mittaa kuin vasta pari senttiä. Leveyttä oli sitäkin enemmän. Takakappaleella sellaiset rapiat seitsemänkymmentä. Vähän liikaa kasvunvaraa...

Niin, että mikäkö se oli? Novitan malli nro 11, puikot nro 3,5. Yritän uudestaan vähän pienemmillä puikoilla. Mutta nyt menen kuolaamaan Jonea ja nauramaan ihmisten laulutaidoille (tällä variksenäänellä muita kannattaakin arvostella..)

8 kommenttia:

 1. Äänellään se variskin laulaa. ;o) Arvosteleminenhan siinä on kaikista hauskinta, koska tietää, ettei kohde voi sitä kuulla. Ei sitä päin naamaa niin julma olisi. :o)

  PS. Porsaanreiät ovat sangen mielenkiintoisia.. :D

  VastaaPoista
 2. oli sitten taas tapaaminen täysin turha, kun kaikki meni purkuun :-)

  VastaaPoista
 3. Noh, toivottavasti oli edes hauskaa.

  VastaaPoista
 4. pirren12.1.07

  Itse yritin ko. mallia muunnella niin, että olisin neulonut kaikki osat samaan aikaan. Purkuun meni. Nyt on toinen etukappale puikoilla, kun luottamus omiin neulomistaitoihin hävisi ja haluan testata tuleeko siitä mallineuleesta sellaista kuin kuvassa on...

  VastaaPoista
 5. Jaanat: Hauskaa oli, huomasin ajavani hymy korvissa kotia kohti... :D Liikennevaloissa piti vetäistä naama peruslukemille, etten olisi herättänyt kanssa-autoilijoissa ihmetystä.

  VastaaPoista
 6. Suurkiitos ihanasta paketista! Kynttilä sopii täydellisesti huoneeseeni, ja lanka taas sopii täydellisesti takkiini! Huivi siis tulossa! Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Selena13.1.07

  Yhdyn topin purkuu-joukkoon... Purin ja aloitin saman mallin eilen kolme kertaa. Nyt aloitin kolmosen puikoilla ja 2 mallikertaa kapeammalla etukappaleella. Tällä kertaa mitat pitävät paikkansa, mutta tuleeko neuleesta haluamani niin aika näyttää. Onnea yritykseen!

  VastaaPoista
 8. Selena13.1.07

  Olinpas hölmö, hih. Tarkoitan siis mallia nro 11.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!