10.4.07

Arkistojen aarteita

Arkistojen aarteita förevisar:

Osa 1: Sukka kummitytölle n. vuodelta 2002. Malli vanha tuttu lehtikuvio. Kummityttö alkaa olla yhtä pitkä kuin kumminsa ja hurahtaa kohta ohi. Sukka tuskin enää sopii jalkaan. Ennättäisiköhän tämä valmistua kummitytön pikkusiskolle?Osa 2: Sekalaisia. Vasemmalla neuleologien kaivauksissa löytynyt ilmeisesti Jussista neulottu palmikkokaitale. Neuleologit ovat epävarmoja kaitaleen alkuperäisestä käyttötarkoituksesta.

Keskellä lapanen, jonka mallineule oli niin työlästä neuloa, että lapasia valmistui sopiva määrä yksikätiselle rosvolle. Lapanen on todella lämmin ja sopivan kokoinen ja lankaakin on vielä tallella.

Oikealla ihan tavis kirjoneulelapanen. Tarina ei kerro, miksi se jäi orvoksi.
Osa 3: Ja sitten kaikkien tämänpäiväiseen joensuulaisten käsityötapaamiseen osallistuneiden (JaanaL taisi tosin ennättää missata tämän?) iloksi lapanen. Jos tarkasti ajattelee, niin ehkä sen voi ajatella näyttävän SILTÄ. Vai mitä teille tulee tästä mallikuviosta mieleen? (Kysykää varmuuden vuoksi myös miehiltänne. NIILLÄ liikkuu päässä outoja levottomia asioita).Tämä lapanen jäi orvoksi sen takia, että mieheni tokaisi sen näyttävän ihan siltä. En sitten kehdannut kulkea NE kädessäni, vaan hautasin lapasen villalankakorin pohjalle, josta kaivelin sen tämänpäiväisen neuletapaamisen johdosta esille. Tiina-kaimani neuloi ihania ruskeita Kerttu-sukkia, joita voisin itsekin ajatella tekeväni. Jospa miehelle ei tulisi niiden kuviosta mitään likaisia ajatuksia mieleen...

Osa 4 eli miehelle vuonna 2001 seurustelun alkajaisiksi aloittettu villapaita on sensuroitu. Säästämme blogin lukijoilta liialta järkytykseltä.

13 kommenttia:

 1. Häh? Minen tajuu. Se miltään näytä.. Täytyy olla likainen mielikuvitus miehellä. :D Pese se saiputalla. ;o)

  VastaaPoista
 2. Ei se mustakaan näytä SILTÄ, tosin en ollut ihan varma näkikö miehesi siinä SEN vai NE vaiko jotain muuta...:)
  Mutta miehethän ajattelee aina vain SITÄ, joten kai ne sitten näkee lapasissakin SEN.

  Ja mistäköhän me muuten puhutaan? Hmm...

  VastaaPoista
 3. Minä ajatelin kyllä heti juuri tätä mallia kun asiasta puhuttiin, mutta eipä minullekaan noista SE tule mieleen. tai ainakaan aikaisemmin ei tullut - nyt varmasti tulee :))

  VastaaPoista
 4. Hekla10.4.07

  Heh hee... Ei tuosta mulle kyllä mielleyhtymiä tulee mutta minä en olekaan mies. Ja ehkä se näköisempi livenä kuin kuvassa?

  VastaaPoista
 5. Kattelin aikani tuota lapasta ja sitten kattelin sukkiani (joissa on sattumoisin sama kuvio) enkä näe SITÄ. Mistä ihmeestä tässä on kyse?!?! :D

  Naureskelin tuota neuleologi-sanaa ;)

  VastaaPoista
 6. Voi, nyt jäi mietityttämään millainen se mahtoi olla se kauan sitten aloitettu villapaita! Näytä näytä!!

  No kyllä tarttee aika likainen mielikuvitus olla että näkee noissa sukissa jonkun ruttuviillon. Pöhköjä nuo miehet. :)

  VastaaPoista
 7. Heheeeeeeee... sellaisia ne miehet on -ikuisia murrosikäisiä- näkevät ties mitä ties missä! T:Nimimerkki neljä miestä talossa ;-)

  VastaaPoista
 8. pirren11.4.07

  Mulla ei vissiin oo tarpeeks likaista mielikuvitusta :-) Haluaisi myös nähdä sen sensuroidun paidan, koska itsellä on myös ufoutunut -98 aloitettu paita miehelleni...

  VastaaPoista
 9. Oon neulonut tuolla mallilla sukkia, nuo on kintaana ihan nätit. Jospa oli semmonen puhe mistä puute päivä, jos leikkisä ilmaisu sallitaan.

  VastaaPoista
 10. Eli miehellä on likainen mielikuvitus... Kiitos tuesta naiset, ehkä lapasen toinen pari valmistuu vielä joskus! :)

  VastaaPoista
 11. Tee vaan se pari, ei se ainakaan minun silmään siltä näyttänyt ;)

  VastaaPoista
 12. Eipä noihin kommentteihin mitään enää osaa lisätä.-Villapaita olis kyllä nähtävä?

  VastaaPoista
 13. Anonyymi13.4.07

  Hei Tiina-kaima! Ei kun toinen punainen tumppu puikoille...ei mulle edelleenkään tuu mitään mielleyhtymiä siitä :-) t. tiinaf

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!