9.4.07

Bonsai Tunic

Viimeistelin Bonsai Tunicin valmiiksi aamupäivällä. Tai no, jos ollaan ihan rehellisiä, niin vyötärölle tarkoitettu naru on vielä kesken, mutta en ole ollenkaan varma tarvitsenko lisää huomiota vyötärönseudulleni... :D "Ei, en ole raskaana, näytän vain siltä!"

Tälläinen siitä sitten tuli! Tykkään tosi paljon ja värinsä puolesta tulee käytettyä ehkä enemmän kesällä kuin talvella. Kesällä alle käy t-paita tai toppi (nyt pystyy kevä- tai syksyhelteillä käyttämään toppia ilman, että olo on liian alaston!) ja syksyllä pitkähihainen paita. Kokeilin käyttää jo vihreän 3/4-hihaisen paidan kanssa. Nyt tulee käytettyä myös niitä paitoja, jotka olivat hyviä viisitoista kiloa ja reilu vuosi sitten (juu, ei uupumus vaikuttanut mitenkään... ).

Malli: Bonsai Tunic, Interweave Knits, kevät 2007
Lanka: Novita Olivia, n. 450 grammaa
Puikot: nro 4 ja 3

Seuraavaksi teen luultavasti yllätyshyökkäyksen tammikuusta asti ufoilleeseen Novitan pitsineuletakkiin. Neuleinto tyssäsi siihen, kun jouduin muuttelemaan etukappaleita. Väri on vihreä, joten se sopii hyvin Project Spectrumiin, tai Kirjavaan rojektiin, kuten Pilvi asian ilmaisi!

12 kommenttia:

 1. Kiitos sängyn kehuista, menivät perille! Sänky on lakattu valkoisella lakalla, ei vahattu.

  VastaaPoista
 2. Ahaa, mut pinta onkin varmaan kestävämpi sillä tavalla. Etäältä katsottuna tulee aika samannäköistä jälkeä!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen Bonsai. Nyt tiedän mitä teen valkoisista Olivia keristäni:) Monica

  VastaaPoista
 4. Voi että. Jos ruumiinmuodot sallisivat, tuollaisen tahtoisin tehdä. Tai siis eihän tekemistä mikään estä, mutta pää ei kestä siinä esiintymistä. ;D Mutta hieno on!

  VastaaPoista
 5. Bonsai on hiano! Ihanan kesäinen - voi kun se jo pian tulisi! Kesä siis :-)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis tunika! Mä riehun täällä järkyttävän paksun villakietsun kimpussa...vois sitä kai joskus tehdä jotain keväistäkin.

  VastaaPoista
 7. On hieno kyllä!

  Jännä muuten kuinka "löysin" sun blogis ihan vasta. Tämmönen herkku ollu piilossa jo vaikkas kuin kauan.

  VastaaPoista
 8. Kaunis!

  Minulla on vieläkin Oliviat muovikassissa; pitäisköhän niille tehdä jotain ;)

  VastaaPoista
 9. Kaunis Bonsai! Sisko juuri ihaili pääsiäisenä tuota mallia lehdestäni, joten se voi hyvinkin päätyä pian neulelistalleni. :)

  VastaaPoista
 10. rebekka10.4.07

  Onpa kaunis!! Ja kesäisen värinen!!

  VastaaPoista
 11. Kaunis on, samaa mallia olen katsellut kun tein sitä dollaritakkia. Ehkä vielä ehtii kesäksi... Niin ja tämä myös minulle ensimmäinen, mutta ei viimeinen vierailu blogissasi :)

  VastaaPoista
 12. Tiinuli12.4.07

  Ihana tuo Bonsai!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!