20.4.07

Marjutin ylläri

Marjut lahjoi minua blogiarpajaisten voiton johdosta. Paketti ei olisi voinut saapua parempaan aikaan, sillä olen ollut viime aikoina hieman alamaissa. Tänään oli lisäksi miehen 30-vuotissynttärit, joten oli kiva saada itsekin paketti eikä vain katsella vierestä miehen lahjuksia!

Marjutin paketti oli täsmäisku alakuloa vastaan: pinkkikirjavaa mohairlankaa (virkattu pala
huivi!), chilisuklaata (nam!), kissankarkkeja jaTiina-nimisiä karkkeja! Kiitos Marjut!
Kasperi haluaa lähettää saunan lauteilta erikoiskiitokset Marjutille erittäin hyvänmakuisista karkeista (ja maailman parhaasta lelusta).Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Mistään vakavasta maailmaa suuremmasta asiasta ei ollut kyse, pienet on murheet monien muiden murheisiin verrattuna! Eiköpä tämä taas tästä, pitää ottaa elämä vastaan sellaisena kuin se annetaan.

Neuleet eivät ole tällä viikolla oikein edistyneet... (Uusien) lankojen hiplailun myötä alkaa puikkojen pitäminen taas innostaa. Huomenna olisi (palkaton) työpäivä, kehtaisikohan sinne ottaa neuleen mukaan, niin ei menisi aika ihan hukkaan?! :)

7 kommenttia:

 1. Hienoa, että elämä hymyilee taas hiukan. :o) Langat ovat tosiaan piristävän värisiä. Pakkohan uusia on päästä neulomaan ja jos eivät kerran edes palkkaa maksa, niin huomenna mukaan vaan! ;o)

  VastaaPoista
 2. Onnea miehelle ja kiva, että paketti saapui perille! Onkohan tuo niini jotenkin mustavalkoisten kissojen mieleen, meilläkin Mini oli sen kimpussa koko illan ja kaivoi vielä seuraavana päivänäkin sitä pussista...

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20.4.07

  Hei kaima!
  Mukava kuulla, että elossa on taas ilo ja neulominen maistuu! Neule vaan mukaan töihin :-) Terveisiä!
  http://tiinaf.vuodatus.net

  VastaaPoista
 4. Minä olisin ottanut neuleen mukana töihin.
  Ihana alakulon torjunta paketti!

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka ihania juttuja oli paketissa! Ja minäkin toivottelen parempia ja aurinkoisempia päiviä.

  VastaaPoista
 6. Miepä en lähtis töihin ollenkaan, neulosin sohvalla ja välillä haisteleisin ulkoilmaa portailta ja palaisin neulomaan.

  VastaaPoista
 7. Suloinen kissa.^^ Kyllä elämä taas kohta tuntuu vähän helpommalta, jaksamista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!