4.5.07

Kevään värejä räntäsateesta huolimatta

Lauantaisesssa neuletapaamisessa (tällä kertaa neule, koska JaanaL ei ollut paikalla) vaihdoimme lankoja. Pirre jo osuvasti kuvailikin tunnelmia.. Sain Heklalta vaihdossa vaaleankeltaista Bambinoa, joka vaati päästä uusimman Modan vauvan kietaisujakuksi. Käyttöä tälle ei ole, mutta sopii värinsä puolesta Project Specrum-neuleeksi.


Lanka: Novita Bambino, vaaleankeltainen, hieman yli 50 grammaa
Malli: Moda 3/2007
Puikot: Nro 2,5Ja koska vaaleanvihreästä Tennesseejakusta pitäisi purkaa takakappale ja tehdä se uudestaan (ei ole kutsumusta ja kehtuuttaa), niin päätin alkaa neuloa kevätjuhlia varten uutta neuletakkia. Ei sillä, että tämä kovin todennäköisesti ennättäisi toukokuun loppuun valmistua...

Lankana on luonnonvalkoinen Tennessee ja malli on kauan haaveilemani Pelagian neuletakki elokuvasta Kapteeni Corellin mandoliini. Ohje on Modasta 1/2002.Töistä tullessa satoi räntää... Ei onneksi paljon, sillä alla on kesärenkaat ja mies vielä pari päivää Lapissa. Onneksi kaikki suli pois eikä lisää toivottavasti enää tule!

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen vauvan neule! Minäkin olen jostain syystä taas tykästynyt tennesseehen, onneksi mulla on sitä aika paljon varastossa...

  VastaaPoista
 2. Liinu4.5.07

  Aika tavaran kaupittee, sanoi mummuni. Mutta kiva, kun päivitit. Olen ajatellut sinua viime päivinä paljon, mutta en saa valmista ajatuksistani.

  VastaaPoista
 3. Kaunis vauvan neule. Minua harmittaa kun olen antanut kaikki varastoon tekemäni vauvaneuleet pois ja nyt tuntuu että en saa aikaiseksi. No Jokikytän aikana kyllä jotain eteni, siis yhdelle vauvalle.

  Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunis vauvan neule! Ja kaunis näyttää tulevan jakustasikin. Onhan kevätjuhliin vielä aikaa! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!