4.6.07

Kukkia ja kudontaa

Eilen saatiin vihdoin ja viimein muokattua kasvimaa ja istutettua siemenet. Syötävää on siis luvassa, kunhan muistaa ja jaksaa kastella.. Nurmikkokin vihertää ja on jo kerran leikattu, vaikka hieman epäilyttikin, kasvaako mikään kuivassa kangasmetsässä. Vesipostiakaan ei ole vielä asennettu ulos, joten vettä joutuu kantamaan sisältä asti.

Kasvimaa sai tänään uusia asukkaita, kun postin mukana tuli ylläripaketti. Kyseessä oli todellinen yllätys, sillä olin jo ennättänyt unohtaa voittaneeni AnneV:n blogiarpajaisissa.


Paketti sisälsi kaikkea ihanaa: luonnostelukirja (kivan kokoinen, ei häviä kuten edellisen postauksen pipo-ohje), Iona-silkkivillalankaa (swallowtail shawl, epäilemättä), auringonkukan siemeniä (rakastan auringonkukkia), iso hakaneula (passeli neuleiden ja huivien kiinnitykseen), puikkotuppi (sopivan pieni pitsihuiveja varten), rintanappi (hymyä päivään) ja erittäin tarpeellinen paketti henkilölle, jonka täytyisi saada jotain sukanvarteen (eli ohje ja tarvikkeet sukkasäästöpossua varten).

Kiitos Anne! Kortissa pahoittelemasi hämäläinen hitaus ei haittaa, päinvastoin tällainen yllätys oli ihana saada!


Ja vähän sitä kudontaakin:


Joensuun neulojat ja pistelijät siirtyvät tänään virallisesti kesäaikaan. Eli kokoonnumme tänään höpöttämään Tuulaakin terassille klo 17.

7 kommenttia:

 1. Hekla4.6.07

  Saatan myöhästyä vähän viidestä, mutta olen tulossa. Pitää ensin odottaa, että mies tulee koulutuksesta, ja se loppuu hänellä 16.30.

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs kuulosti mukavalta tuo paketti. :o) Sukkasäästöpossun tahdon heti nähdä, kun sellaisen teet!

  VastaaPoista
 3. pirre4.6.07

  vilkuti vilkuti!
  ja kiitos viimeisestä ja erityisesti nestehukkani poistamisesta..nam. piti het oitis tulla tuota solmupipasta toljottamaan. hiano on.

  VastaaPoista
 4. Tellu-Tellervo5.6.07

  Oman pihan ja puutarhan suunnittelu ja tekeminen on mukavaa puuhaa varsinaista terapiaa. Meidän tontti on kuivassa mäntymetsässä, jonne multaa on pitänyt tuoda lava kaupalla. Nurmikko perustettiin heti ensimmäisinä vuosina ja sinne tuli laitettua liian vähän multaa, joten se ruskettuu aina kuivina kausina, mutta kyllä se keväisin vihertää kauniisti. Mukavia puutarhahetkiä sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kovin tutulta tuo kasvimaan laittaminen... Kaikki muu on onneksi saatu maahan, mutta nyt pitäsi vielä istuttaa mansikat uudelleen. Pari talvea sitten kuolivat jääpoltteen jäätävässä syleilyssä loputkin mansikat.

  VastaaPoista
 6. hei, käyn kyllä n.kerran kuussa työasioissa Joensuussa, mutta en ikinä ole onnistunut sinne neulontatapaamispäivänä. Iloa iltaanne

  VastaaPoista
 7. Kiitos Nilsiän lankakauppa vinkeistä =) Tällä kertaa ei löytynyt ostettavaa, mutta josko seuraavalla kerralla sitten !

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!